Scorp’un influencer marketing girişimi Viralif'e detaylı bakış

Scorp’un influencer marketing girişimi Viralif'e detaylı bakış

Geçtiğimiz Nisan ayında sizlere Scorp'un influencer marketing odaklı yeni girişimi olan Viralif'ten bahsetmiştik. Markalarla influencer marketing odaklı çalışmalar yapan Viralif, markaların sosyal üzerinde uygulamak istedikleri fikirleri projelere dönüştürmeye başladı.

Hızlı tüketim, gıda, hizmet, kişisel bakım, moda, spor, lüks yaşam, teknoloji, aile ve sağlık kategorilerinde hizmet veren Viralif, oldukça kısa bir süre içinde 10'dan fazla markayla iş birliği yapmayı başardı. Aralarında OMO, Doritos, Turkcell ve Ferrero'nun da bulunduğu önemli firmalarla çalışan Viralif'in CEO'luk görevini ise daha önce de Scorp'tan tanıdığımız Batu Uğrasız üstleniyor.

2 bin kişlik Influencer havuzu

Yaklaşık 2 bin kişilik bir Influencer & Celebrity havuzuna sahip Viralif, Influencer'larını Intagram, Youtube, Twitter, Scorp ve LinkedIn gibi sosyal medya platformlarından sağlıyor. KPI ve Metrik raporlama sayesinde yapılan projelerle ilgili detaylı raporlar paylaşan Viralif, markalara farklı paket seçenekleri de sunuyor.

Örnek paketler

Seed Pack, Viral Pack ve Custom Pack olmak üzere 3 farklı paket seçeneğine sahip olan Viralif'ın Turkcell ile gerçekleştirdiği Instagram influencer kampanyasının 1.1 milyon izlenme ve 3 milyondan fazla erişime ulaştığını sizlere aktarmıştık.

Turkcell Case Study

Viralif tarafından paylaşılan rakamlara göre OMO markası ile gerçekleştirilen #anıbiriktir kampanyası ise 2.1 milyondan fazla toplam erişim ve 260 bin beğeniye ulaşmış.

OMO Case Study

Influencer marketing odaklı çözümlerin her geçen gün daha da popüler olan bir iş kolu haline geldiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Kısa zaman içerisinde önemli bir yol kateden Viralif'in en büyük avantajı ise Scorp sayesinde influencer marketing alanında önemli bir deneyime sahip olması.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.