Aylık 19 milyon haber okutan Bundle 2017'ye hızlı girmek istiyor

Aylık 19 milyon haber okutan Bundle 2017'ye hızlı girmek istiyor

bundle-haber

2015 yılı başında mobil haber uygulaması olarak tanıttığımız Bundle (iOS, Android), 2017 yılına hızlı girmeye hazırlanıyor. 2015 yılı sonunda Bundlehaber.com’u da açan girişim 600 bin kullanıcı sayısını geçtiğini paylaştı.

Bilmeyenler için kısaca hatırlatacak olursak Bundle, farklı haber kaynaklarını bir araya getiren bir mobil uygulama. Dwarf Planet’ın girişimi olan Bundle, kısa süre Türkiye’de ilgi çekmiş ve yurtdışı pazarlarda da ilgi görmeye başlamıştı.

Rakamlarla Bundle

Kısaca Türkiye’nin Flipboard’u diyebileceğimiz Bundle, aldığımız yeni bilgilere göre bugüne dek 600 binden fazla kullanıcıya ulaşmış ve aylık aktif kullanıcı sayısı 300 bin. Bundle’da her ay 19 milyon haber okunuyor ve 42 milyon sayfa gösterimi yapılıyor. Bundle kullanıcıları uygulamada günlük ortalama 16 dakika geçiriyor. Bundle’a haber gönderen yayıncı sayısı ise 6000’i aşıyor.

bundle-haber-2

Üçüncü yılına adım atmaya hazırlanan Bundle, geçtiğimiz dönemde Facebook'un accelarator programı FBStart.com'a ve Amazon AWS Activate'e kabul edilmiş ve Google Play’de  dünya genelinde Editörün Seçimi (Editor’s Choice) olarak öne çıkarılan uygulamalardan biri olmuş.

Dwarf Planet‘in kurucusu ve Bundle'ın CEO'su Ercan Varol, Bundle'ın Android uygulamasını arayüz deneyimi ve tasarımı açısından Google ile çalışarak güncellediklerini söylüyor. Bu gelişmenin büyüme yolunda önemli bir katalizör olduğunu ve önemli ve yeni büyüme adımları için bazı görüşmelerin sürdüğünü de ekliyor.

Hatırlatmak gerekirse Bundle'ın Aralık 2015'te 4 milyon haber okuttuğunu paylaşmıştık ve bugün gelinen nokta bunun oldukça ilerisinde. Bundle'ın küresel atılımlarla bilinirliği de bu sayının daha da yükselebileceğini gösteriyor. Diğer yandan Dubai merkezli Nabd (Nabız) adlı haber uygulamasının da Türkiye pazarına girdiğini eklemeden geçmeyelim.

Dilerseniz Bundle'ı ücretsiz olarak App Store ve Google Play’den indirebilir veya bundlehaber.com'u ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.