Ceptetamir.com: Mobil cihazlar için yerinde tamir ve yedek parça satış servisi

Ceptetamir.com: Mobil cihazlar için yerinde tamir ve yedek parça satış servisi

Akıllı telefon tamirini mobilize ederek farklılaştıran yeni girişimlerden biri Ceptetamir.com, 2016 başında hizmete başladı. Servisini Türkiye genelindeki tamir bayilerini ağına dahil ederek yaymayı hedefleyen Ceptetamir.com, akıllı telefon yedek parçaları için e-ticaret mağazasıyla benzerlerinden ayrışıyor.

İsa Uysal ve Elif Uysal tarafından iki yıllık pazar ve fizibilite araştırmasının ardından 2015 Kasım'da kurulan Ceptetamir.com, yaklaşık altı aylık süren sessiz bir başlangıç dönemi geçirdi. Bu süreçte 200'den fazla tamirin yapıldığı Ceptetamir.com, kullanıcıların iPhone, Samsung, Sony, LG, HTC, Huawei, Lenovo, Asus ve Vestel markalı akıllı telefon ve tablet tamir ya da satış ihtiyacına en kısa sürede talep oluşturabileceği şekilde tasarlanmış. Yapmanız tamir ya da satış seçeneklerinden birini takip edip, cihazın modeli ve arızasına ilişkin bilgileri girmek.

ceptetamir4

Yerinde tamir hizmetini 30 TL karşılığında opsiyonel sunan Ceptetamir.com, talep etmeniz durumunda, cihazınızı belirttiğiniz adreste 60-120 dakikada tamir ediyor.  Yerinde tamir konseptiyle bütün Türkiye'yi kapsama almak isteyen Ceptetamir.com, hızla bayi ağı oluşturarak her yerden erişilebilir hale gelmek istiyor. Girişimin vaadiyle birebir uyuşan bu hedefi gerçekleştirmek için, aday bayilerin başvurularını oldukça kolaylaştırmış.

Ceptetamir.com telefon tamirini kendi başına yapmak isteyenler için yedek parça satışı da yapıyor. E-ticaret mağazasında ekrandan bataryaya en sık tamir ettirilen parçalar, uygun fiyatlara satın alınabiliyor.

Henüz deneme aşamasında olan Ceptetamir.com, işe benzer şekilde başlayan Cepfix ve Borsatekno gibi girişimlerle rekabet halinde. Bu isimlere yenileri eklenmeye devam ederken, girişimlerin başta ölçeklenme olmak üzere önlerine çıkan sorunları aşmak için daha odaklı hale gelmeleri gerekecek gibi görünüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.