Apple Watch ilk kez Paris Fashion Week'te görücüye çıkacak

Apple Watch ilk kez Paris Fashion Week'te görücüye çıkacak

Fransız lüks butik markası Colette, Apple Watch'ı bir mağazasında ilk kez gösterecek ve böylece Apple Watch, ilk kez somut şekilde bir yerde sergilenecek. Genelde yeni donanım ürünlerinin kullanıcıların karşısına ilk kez fuarlarda ya da teknoloji etkinliklerinde çıktığını düşünsek de, Apple burada da farklı bir pazarlama taktiği ile ilerlediğini söyleyebiliriz.

Apple, özellikle bir giyilebilir teknoloji olan akıllı saatini bir moda akımı olarak konumlandırabilmek için iyi bir yol izliyor. Daha önce de Burberry ile bir defilede moda dünyasına yaklaşan Apple, akıllı saati Apple Watch'u ilk kez Colette'in Rue Saint-Honoré'daki mağazasında gösterecek.

Apple ile ortak bir işbirliği yapan Colette, sadece tek bir günlük gerçekleşecek olan etkinlikte, davetlilere Apple Watch'u gösterme şansı da elde etmiş olacak. Bu sebeple, Colette'in Paris'teki mağazası da farklı bir dış görünüme kavuşturuldu.

Screen Shot 2014-09-30 at 07.39.46

349 dolarlık fiyatı ile 2015 yılının başlarında piyasada olması beklenen Apple Watch'un bir moda akımı haline gelebileceği, pek çok moda markası tarafından da bir aksesuar olarak kullanılabileceğini ön görebilmemiz mümkün. Farklı varyasyonları ve renk seçenekleriyle sanıyoruz Apple Watch'u artık sadece bir akıllı saat olarak değil, bir giyilebilir moda ikonu olarak addetmeye başlayabiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.