Burberry, Londra'daki defilesini iPhone 5S ile çekti

Burberry, Londra'daki defilesini iPhone 5S ile çekti

Lüks moda markası Burberry, Londra'da gerçekleştirdiği defilesinin görüntülerini iPhone 5S ile çekti. Bildiğiniz gibi 20 Eylül'de piyasada olacak iPhone 5S, yenilenen ve gelişmiş iSight kamerası ile daha iyi fotoğraf çekme kabiliyetlerine sahip.

Burberry ve Apple, yaptığı co-branding çalışmasıyla oldukça başarılı şekilde mesajlarını vermiş oldu. Apple iPhone 5S'in gelişmiş kamerasıyla bir defilenin profesyonel şekilde çekiminin yapılabileceği mesajını verirken, Burberry de piyasada olmayan iPhone 5S'lerle Bahar/Yaz 2014 koleksiyonunu tanıttı.

Altın rengi 14 adet iPhone 5S’in görev yaptığı çekimlerde bildiğimizden farklı çekim teknikleri kullanılmasa da, rail cam adı verilen özel düzenekler kullanıldı. Böylece aşağıda izleyebileceğiniz düzenekle çekilen bu görüntüler titreşimsiz ve oldukça profesyonel bir görünüm yarattı. Burberry, aktif olarak kullandığı sosyal hesaplarından da bunun iletişimini yaptı ve aşağıdaki Instagram videosu ile defilenin nasıl görüntülenmiş olduğunu da müşterilerine böyle sundu.

Hem Apple, hem de Burberry açısından ses getiren bir iş olduğunu düşünüyorum bu kampanyanın. Eğer dilerseniz, 16 Eylül'de Londra'daki moda şovunda çekilen ve tamamı iPhone 5S'lerle çekilen 15 dakikalık defileyi hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Bu arada Burberry'nin YouTube hesabındaki videonun sadece 2 günde, 200 bin kezden fazla izlendiğini de belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.