BirFikrinMiVar?'ın bu yılki kazananları belli oldu!

BirFikrinMiVar?'ın bu yılki kazananları belli oldu!

BirFikrinMiVar?'ın 6. sezonu sona erdi ve bu yılın kazananları belli oldu. Webrazzi'nin de medya sponsoru olduğu girişimcilik yarışması BirFikrinMiVar?'da birincilik ödülünü “Patlamaları Önleyici Sistem” projesi ile Cengiz Altıncı kazandı. LabX'den 200 bin TL'lik yatırım sermayesi kazanan projede tüp ve depolarda buharlaşmanın önlenerek patlamasını engelliyor.

Programın final bölümünde yapılan oylamayla belli olan kazananı  Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın açıkladı. Ayrıca yarışmanın finalistlerine diğer sponsorlarda kendi alanlarındaki ödüllerini verdiler.

Programda final oylamasınna kalan girişimlerden ikisi ise bizim konumuz ile ilgili hatta bir tanesi Etohum 15 arasında yer alan oBilet.com. Diğer internet girişimi ise DogumGunuPastasi.com oldu.

İnternet girişimlerini kısaca tanıtacak olursak oBilet.com, otobüs firmalarını tek bir platformda toplayarak bilet satışı gerçekleştiriyor. Sistem, firmaları bir araya getirip, kullanıcıya istediği zaman aralığındaki en uygun fiyat seçeneğini sunmaktadır.

Diğer proje ise DogumGunuPastasi.com, Türkiye çapında pasta üreticileriyle anlaşarak kullanıcıların istedikleri şehire baskılı pasta siparişi vermeyi sağlıyor.

Vodafone, Pegasus, Aktif Bank, Arzum, British Council, Inventram, DekantlonBuzz, Dialog, WebPoint ve Destek Patent gibi önemli firmaların desteklediği Bir Fikrin mi Var?’ın ana jürisinde bulunan  Leyla Alaton, Alphan Manas, LabX Kurucusu ve Bir Fikrin mi Var? program yapımcısı Fuat Sami ile  konuk jüri üyeleri Program Teknoloji Sponsoru Vodafone İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, Ana Sponsor Aktif Bank Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Dr. Önder Halisdemir ve Türkiye’nin en önemli vakıf üniversitelerinden biri olan Yeditepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurcan Baç final gecesinde yarışmacıların kaderlerini belirlediler.

BirFikrinMiVar?'ın final bölümünü buradan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.