Trendyol'un kardeş sitesi Modagram.com açıldı

Trendyol'un kardeş sitesi Modagram.com açıldı

Geçen hafta sizlerle haberini paylaştığımız Modagram.com perdelerini açtı. Trendyol'un kardeş sitesi olacağını öğrendiğimiz girişim bahsettiğimiz gibi sürekli ve sezon ürünlerinin satışına yer veriyor.

Milla ile kendi giyim markasının satışını yapmaya başlayan ve televizyon reklamlarıyla cirosunu artırmayı hedefleyen Trendyol, yeni girişimi Modagram ile yine moda temalı bir çizgi takip ediyor. Genel olarak sitenin e-ticaretin hızlı alıcısı olan kadınlara hitap ettiği ve farklı temalar altında satış yapıldığı dikkat çekiyor.

Ünlülerin giydiği ürünlerin benzerlerinin ayrı olarak listelendiğini ve Trendyol'un e-ticaretin önemli bir kategorisi olarak görülen ayakkabı dikeyine de Modagram ile giriş yaptığını görebiliyoruz.

Son bir kaç yılda özel alışveriş sitelerinin indirimli giyim ve aksesuar ürünleri için aranan online mağazalar haline geldiğini gördük. Bazı girişimler bu iki modeli tek bir çatı altında buluşturuyor ve her iki kanalda da online alıcılara ulaşmak istiyor.

Yeni iş modelleriyle çapını genişleten özel alışverişlerinin artık farklı girişimler altında büyümelerine alışacak gibiyiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.