M4 çipli yeni Mac modelleri önümüzdeki hafta tanıtılacak

Apple'ın Pazarlamadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Greg Joswiak, X üzerinden yaptığı bir paylaşımlar birlikte yeni Mac modellerinin önümüzdeki hafta tanıtılacağını duyurdu.
M4 çipli yeni Mac modelleri önümüzdeki hafta tanıtılacak

Yeni iPad ve Mac modellerinin Ekim ayında düzenlenecek bir etkinlikle birlikte tanıtılabileceğini geçtiğimiz aylarda sizlere aktarmıştık. Etkinlik düzenlemekten vazgeçen Apple, geçtiğimiz haftalarda Apple Intelligence ve Apple Pencil destekli yeni iPad mini modelini tanıttı.

iPad'in ardından ise sıra Mac modellerine geldi. Apple'ın Pazarlamadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Greg Joswiak, X üzerinden yaptığı bir paylaşımlar birlikte yeni Mac modellerinin önümüzdeki hafta tanıtılacağını duyurdu. Greg Joswiak tarafından aktarılan bilgilere göre Apple, Pazartesi gününden başlayarak ürün tanıtımları gerçekleştirecek.

Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan Bloomberg'ten Mark Gurman, geçtiğimiz haftalarda Apple'ın gücünü M4 çipinden alan Mac modellerini Ekim ayı içinde tanıtabileceğini paylaşmıştı. Greg Joswiak'ın paylaşımı ile birlikte bu durum kesinleşmiş oldu. Yeni Mac modellerinin herhangi bir etkinlik düzenlenmeden tıpkı yeni iPad modeli gibi online olarak tanıtılacağını da ekleyelim.

Gelelim hangi modellerin tanıtılabileceğini. Önümüzdeki hafta tanıtılabilecek ürünler arasında M4 çipli 14 ve 16  inçlik yeni MacBook Pro modelleri, yenilenen iMac ve Apple TV boyutlarına sahip olması beklenen Mac mini yer alıyor. Apple'ın tanıtacağı tüm ürünleri hafta boyunca sizlere aktaracağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.