Siber güvenlik şirketi Human Security, 50 milyon dolardan fazla yatırım aldı

ABD merkezli şirketin yatırım turunda Goldman Sachs, ClearSky Security, NightDragon Security ve Vertex Venture Holdings yer aldı. 
Siber güvenlik şirketi Human Security, 50 milyon dolardan fazla yatırım aldı

Siber güvenlik şirketi Human Security, 50 milyon dolardan fazla yatırım aldı. ABD merkezli şirketin yatırım turunda Goldman Sachs, ClearSky Security, NightDragon Security ve Vertex Venture Holdings yer aldı. 

Bu yatırım turu, Human Security'nin daha önceki yatırımlarına ek olarak yapıldı. 2012'de kurulan şirket şimdiye kadar yaklaşık 300 milyon dolar yatırım aldı. Human Security'nin Ocak 2022'de 100 milyon dolarlık yatırım aldığını hatırlatalım.

Ash Kalb, Dan Kaminsky, Michael Tiffany ve Tamer Hassan tarafından kurulan dijital platformları karmaşık bot saldırıları ve dolandırıcılıktan korumaya odaklanmış bir siber güvenlik şirketi olarak tanımlanıyor. Şirket, saldırılara reklam dolandırıcılığı gibi botlar tarafından gerçekleştiren saldırılara karşı koruma sağlıyor. Çünkü bu tür saldırılar, işletmelere büyük maddi kayıplara yol açabiliyor.

Credential stuffing gibi kullanıcı hesapları üzerindeki saldırılara karşı koruma sunarak bireylerin ve markaların güvenliğini artırıyor. Reklam ve uygulama koruma çözümleri, kullanıcıların dijital platformlarda güvenle işlem yapmalarını sağlıyor.

Şirketin çözümleri, müşteri verilerinin kötü niyetli saldırılardan korunmasına yardımcı oluyor. Bu durumun yasal uyumluluk ve itibar açısından kritik öneme sahip olduğunu hatırlatalım.

Kendi geliştirdiği Human Defense Platform ile haftada 20 trilyondan fazla dijital etkileşimi analiz ediyor. Böylece markalara hızlı yanıt verme imkanı tanıyor. Şirket, 500'den fazla küresel marka ile çalışıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.