İnsan kaynakları yazılımı İdenfit, Sistem Global'den ve melek yatırımcılardan yatırım aldı

Şubat ayından bu yana yaklaşık 2 milyon dolarlık yatırım alan İdenfit, bir ara yatırım turuyla yeniden gündeme geldi.
İnsan kaynakları yazılımı İdenfit, Sistem Global'den ve melek yatırımcılardan yatırım aldı

İdenfit, şubat ayında başarıyla tamamladığı yatırım turunun ardından şimdi de bir ara yatırım turuyla yeniden gündeme geldi.

Şubat ayından bu yana yaklaşık 2 milyon dolarlık yatırım alan İdenfit, bu yeni stratejik ortaklıklar ve yatırımcılar aracılığıyla bir yandan Türkiye’deki büyümesine ivme kazandırırken global açılımına da start verdiğini duyurdu. Girişimin şubat ayında aldığı miktarı 1,5 milyon dolardı

KOBİ’ler başta olmak üzere, katma değerli üretim hedefleyen şirketlere Vergi, Ar-Ge, mevzuat, globalleşme ve patent alanlarında büyüme odaklı iş servisleri ve danışmanlık hizmetleri sunan Sistem Global, İdenfit’in stratejik ortağı olarak büyüme sürecine dahil oldu. İdenfit’in büyüme ve globale açılma sürecinde kilit bir rol üstlenen Sistem Global, Birleşik Krallık, Hollanda, Singapur, Özbekistan, Kazakistan ve Körfez Bölgesi gibi dünya çapında önemli merkezlerdeki faaliyetleriyle dikkat çekiyor. Şirket, İdenfit’in Türkiye ve dünya çapındaki büyüme hedeflerine destek sağlayacak.

2024 yılı itibarıyla büyüme ivmesini artıran İdenfit’in global açılım stratejisi kapsamında, vergi ve hukuk danışmanlık hizmetleri sunan Hollanda merkezli Taxture şirketinin kurucu ortakları hem stratejik ortak hem de melek yatırımcı olarak bu yatırım turuna katıldılar. Bu iş birliği, İdenfit’in dijital insan kaynakları yönetimi çözümlerini küresel ölçekte daha geniş kitlelere ulaştırma yolunda kritik bir adım olarak görülüyor ve şirketin global pazardaki varlığını daha da güçlendirmesi bekleniyor.

Yatırımların, İdenfit’in büyüme stratejilerini destekleyen birçok kritik alanda değerlendirileceği aktarıldı. Özellikle ürün geliştirme ve AR-GE çalışmalarının hızlandırılması, yeni yeteneklerin şirkete kazandırılması gibi alanlarda şirketin önemli bir ivme yakalamasının beklendiği vurgulandı. Ayrıca, İdenfit’in dijital insan kaynakları yönetimi çözümlerini daha geniş kitlelere ulaştırma hedefi doğrultusunda atılacak adımların, şirketin Türkiye’de ve global pazardaki varlığını daha da güçlendireceğinin altı çizildi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.