İnsan kaynakları yazılımı idenfit, 1,5 milyon dolar yatırım aldı

idenfit'in 1,5 milyon dolarlık yatırım turu, Pragma Capital Partners (PCP) liderliğinde gerçekleşti.
İnsan kaynakları yazılımı idenfit, 1,5 milyon dolar yatırım aldı

Bulut tabanlı insan kaynakları yazılımı idenfit'in Datassist'ten 6 milyon dolar değerleme ile yatırım aldığını geçtiğimiz Eylül ayında sizlere aktarmıştık. idenfit tarafından aktarılan yeni bilgilere göre girişim, 1,5 milyon dolar yatırım aldı.

idenfit'in 1,5 milyon dolarlık yatırım turu, Pragma Capital Partners (PCP) liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, Pragma Capital Partners haricinde ise Türkiye Kalkınma Fonu, Domino Ventures, StartersHub, Datassist, Ersoy Kiraz ve Barış Çakmakçı katıldı.

Paylaşılan bilgilere göre alınan 1,5 milyon dolarlık yatırım, şirketin uluslararası pazarlardaki büyümesi ve ürün platformunun geliştirilmesinin hızlandırılması için kullanılacak.

Hatırlatmak gerekirse idenfit, insan kaynakları yazılımıyla ön plana çıkıyor. A'dan Z'ye tüm İK süreçlerini tek bir platformda toplayarak insan kaynakları departmanlarının, zamandan tasarruf etmesini sağlayan idenfit, vardiya yönetimi, izin ve performans gibi İK süreçlerinin yönetilmesine odaklanıyor.

Yatırım özeline açıklamalarda bulunan idenfit kurucusu Nazım Onur Bayındır, küresel bir insan kaynakları ve iş gücü yönetim platformu oluşturulması yolunda büyük bir güç birliği yapmaktan mutlu olduklarını ve heyecanla çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.