Vodafone Pay'in son 4 yılda öne çıkan rakamları

Vodafone’un ödeme uygulaması Vodafone Pay ve ön ödemeli alışveriş kartı Vodafone Pay Kart’tan oluşan Vodafone Pay ürün ailesi 4’üncü yılını doldurdu.
Vodafone Pay'in son 4 yılda öne çıkan rakamları

Vodafone’un ödeme uygulaması Vodafone Pay ve ön ödemeli alışveriş kartı Vodafone Pay Kart’tan oluşan Vodafone Pay ürün ailesi 4’üncü yılını doldurdu.

Vodafone Pay uygulamasına kayıt olmak için, uygulamayı cihazdaki işletim sistemine uygun olan mağazadan ücretsiz bir şekilde indirdikten sonra, yasal onayları vermek ve kişisel verileri girmek gerekiyor. 

Vodafone Pay uygulamasına kayıtlı kullanıcı sayısı: 1,5 milyon

Dört yıl boyunca Vodafone Pay uygulamasının kayıtlı kullanıcı sayısı 1,5 milyona, toplam indirme sayısı da 3,6 milyona ulaştı. Öte yandan, Vodafone Cüzdanım kullanıcı sayısı 1 milyona yaklaştı.

Son 1 yılda toplam nakit iade tutarı: 28 milyon TL

Son 1 yılda Vodafone Pay Kart ve Vodafone Cüzdanım üzerinden yapılan toplam nakit iade tutarı ise 28 milyon TL olarak gerçekleşti.

Vodafone Pay kampanyalarında nakit iadeler, ön ödemeli karta bakiye yükleyerek nakit iade kazanma seçeneği sağlayan Vodafone Pay Kart ve Vodafone Pay uygulaması aracılığıyla oluşturulan Vodafone Cüzdanım ürünü ile yapılan harcamalar dikkate alınarak dağıtılıyor. Her kullanıcı, gerekli koşulları sağlamak suretiyle bu kampanyalara her ay katılabiliyor. Buna ek olarak, sanal Vodafone Pay Kart Visa geçen tüm online sitelerde, fiziksel Vodafone Pay Kart ise Visa geçen tüm online sitelerde ve tüm mağaza içi alışverişlerde kullanılabiliyor.

Vodafone Cüzdanım ile bakiye yükleme, Vodafone Pay Kartlar’dan Vodafone Cüzdanım’a bakiye transferi, fatura ödeme, İstanbulkart’a bakiye yükleme ile Kolay Paket ve Cep TL yükleme işlemleri yapılabiliyor. Vodafone Cüzdanım TL bakiyesi, hem Vodafone Pay uygulaması hem de Vodafone Her Şey Yanımda üzerinde harcanabiliyor. Vodafone Cüzdanım’daki Yanımda Puan ise halihazırda yalnızca Vodafone Her Şey Yanımda üzerinden harcanabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.