Apple Intelligence destekli Siri, beklenenden daha erken sunulabilir

Apple, Siri'yi yeniden yapılandırarak, yeni özellikleriyle Ocak 2025'te kullanıcılara sunmayı planlıyor. Bu, Apple'ı dijital asistan pazarında daha rekabetçi hale getirecek.
Apple Intelligence destekli Siri, beklenenden daha erken sunulabilir

Apple Intelligence destekli yeni Siri deneyiminin 2025 yılında kullanıcılarla buluşacağını geçen temmuz ayında sizlere aktarmıştık. Bu konuya paralel olarak yeni bir gelişme yaşandı. Apple, tamamen yeniden yapılandırdığı Siri’yi, beklenenden daha erken kullanıcılara sunmayı planlıyor. Mark Gurman’ın Power On bültenine göre, bazı yeni özellikler iOS 18.3 güncellemesi ile birlikte ocak ayında kullanıcılara sunulabilir.

Gurman’a göre, iOS 18.1 güncellemesi ekim ortasında çıkacak ve yeni yazım araçları ile bildirim özetleri gibi özellikler içerecek. Ardından iOS 18.2 Aralık ayında piyasaya sürülecek ve bu sürüm, Görüntü Oyun Alanı ve ChatGPT entegrasyonu gibi yenilikler barındıracak. iOS 18.3 ise ocak ayında, yeni Siri özellikleriyle birlikte kullanıcılara ulaşacak. Son olarak, iOS 18.4’ün mart ayında çıkması bekleniyor.

Yeni Siri, kullanıcıların konuşmalarındaki hataları daha iyi anlayacak. Diğer uygulamalarla daha iyi entegre olacak ve ekranınızda gördüğünüz içeriği dikkate alarak yanıt verecek. Bu durum Siri’yi daha etkili bir kişisel asistan haline getirecek.

Apple, yeni iPhone 16 serisini tanıtırken, bazı özelliklerin henüz mevcut olmamasının farkında. Bu yüzden, Siri’nin yeni özelliklerini daha hızlı bir şekilde kullanıcılara ulaştırmayı hedefliyor. Bu adım, Apple’ın dijital asistan pazarında daha rekabetçi olmasına yardımcı olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.