Webrazzi Online: Demo Day Başvuruları Başladı!

İlk olarak 2017 yılında gerçekleştirdiğimiz Webrazzi Online: Demo Day canlı yayın serisi ile tekrardan karşınızdayız.
Webrazzi Online: Demo Day Başvuruları Başladı!

Webrazzi olarak yolculuğuna yeni başlayan girişimlerin seslerini daha geniş kitlelere duyurmalarına yardımcı olmak için çalışmaya devam ediyoruz. Geride bıraktığımız 18 yılda, hem haberlerimiz hem de etkinliklerimiz ile binlerce girişimin hem yatırımcılara hem de potansiyel müşterilere ulaşmalarını sağladık. Bu misyon doğrultusunda ilk olarak 2017 yılında gerçekleştirdiğimiz Webrazzi Online: Demo Day canlı yayın serisi ile tekrardan karşınızdayız.

Yenilenen Webrazzi Online: Demo Day geri dönüyor!

Webrazzi Kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal, geçtiğimiz günlerde X platformu üzerinden yaptığı bir paylaşım ile birlikte Webrazzi Online: Demo Day canlı yayın serisinin başlayacağını duyurdu.

Webrazzi Online: Demo Day’in temel amacı ise henüz geniş kitlelere ulaşmamış yenilikçi projeleri ve girişimleri tanıtarak, yatırımcılarla ve teknoloji dünyasıyla buluşturmak. Geçmiş deneyimimizden yola çıkarak, Webrazzi Online: Demo Day'i daha da geliştirdik ve girişimcilere daha geniş bir kitleye ulaşma fırsatı sunuyoruz.

Webrazzi Online: Demo Day canlı yayınlarında neler olacak?

Arda Kutsal tarafından sunulacak olan Webrazzi Online: Demo Day, Webrazzi ofisinde gerçekleşecek. Her iki haftada bir yayınlanacak olan canlı yayınlarda 4 farklı girişim sahne alacak.

Girişimciler 5 dakika boyunca girişimlerinin tüm detaylarını Webrazzi takipçileri ile paylaşacak. 5 dakikalık sunumların ardından ise soru - cevap kısmı ile devam edeceğiz. Webrazzi Online: Demo Day canlı yayınlarında sürpriz konukların yer alacağını da ekleyelim. 

Başvuru formu

Webrazzi Online: Demo Day canlı yayın serimizde yer almak için tek yapmanız gereken ise aşağıda yer alan form üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmek. Tüm başvurular editoryal ekibimiz tarafından detaylıca incelenecek ve canlı yayınlarımızda yer almaya hak kazanan girişimler seçilecek. Herhangi bir dikeye odaklanmadığımızı, her alandan girişimlerin Webrazzi Online: Demo Day sahnesinde yer alabileceğini de ekleyelim.

İlk girişimlerin seçilmesinin ardından ise Webrazzi Online: Demo Day programını ve canlı yayın tarihlerimiz ile ilgili tüm detayları sizlerle paylaşacağız. Webrazzi Online: Demo Day canlı yayınlarında görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.