Mobil reklamcılık platformu Evolution, Volkan Biçer'den yatırım aldı

Mobil reklamcılık sektöründe faaliyet gösteren Evolution, Volkan Biçer'den yatırım aldı.
Mobil reklamcılık platformu Evolution, Volkan Biçer'den yatırım aldı

Mobil reklamcılık sektöründe faaliyet gösteren Evolution, Volkan Biçer'den yatırım aldı. Yatırımın finansal detayları ise paylaşılmadı.

Mobil oyunlar, video, ses ve oyun içi reklamlar alanında öne çıkan çözümlerle reklamverenlere fırsatlar sunan Evolution, 2,5 milyardan fazla kullanıcıya ulaşan global bir platform olarak konumlanıyor. 

Bununla birlikte Mobilike’ın kurucusu Volkan Biçer'in, daha önce Rollic Games gibi önemli girişimlerde de yer aldığını da belirtelim. Biçer, aynı zamanda, Ludus Venture Capital aracılığıyla mobil oyun sektöründe 20’den fazla oyun stüdyosuna yatırım yaptı.

Mobil reklamcılık dünyasının önemli isimlerden biri olan Volkan Biçer, sektöre bir süre ara verdikten sonra Evolution Türkiye ekibine yatırımcı olmaya karar verdi ve geri dönüşünü açıkladı. Evolution ekibinin paylaştığı bilgilere göre Volkan Biçer’in şirkete katılımı, Evolution’ın global pazardaki gücünü daha da artıracak ve yenilikçi mobil reklam çözümleriyle dünya genelinde markalarla olan etkileşini güçlendirecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.