HADİ ile 5 ayda 300 milyon TL’nin üzerinde veresiye alışveriş yapıldı

120 binden fazla kullanıcı, HADİ ile A101 ve English Home mağazalarında geçerli veresiye uygulamasından yararlanarak 5 ayda 300 Milyon TL’nin üzerinde alışveriş yaptı.
HADİ ile 5 ayda 300 milyon TL’nin üzerinde veresiye alışveriş yapıldı

Dijital banka TOM Bank'in uygulaması HADİ, geçtiğimiz Mart ayında kullanıcılarla buluştu. Uygulama, A101 ve English Home mağazalarında veresiye alışveriş imkânı sunmakta. Şirketin paylaştığı bilgilere göre; yaklaşık 5 aydır hizmet veren uygulamada, 120 binden fazla kullanıcı toplam 300 milyon TL’nin üzerinde veresiye alışveriş yaptı.Şirket, uygulamanın toplam kullanıcı sayısının büyük bir hızla arttığını ifade ediyor.Tom Bank'in sitesinde yer alan bilgilere göre; 9 milyon kişi HADİ uygulamasını kullanıyor

HADİ nasıl kullanılıyor? 

A101 mağazalarında kasada QR kod okutarak HADİ'yi kullanabiliyorsunuz. Uygulama, 2 ay sonra ödemeli veresiye alışveriş imkanı sunmakta. Sade arayüzü ile kolay bir kullanıma sahip olan uygulamada kullanıcılar, veresiye limit bilgisini anında öğrenebiliyor. 

Buna ek olarak HADİ'nin tüm A101 mağazalarındaki kasalardan ve tüm ATM’lerden ücretsiz para çekip yatırabilme olanağı sunduğunu da belirtelim. Uygulama, nakit iade yoluyla kazanılan ve her yerde harcanabilen “Bedava Para” özelliği ile öne çıkıyor. Şirketin paylaştığı bilgilere göre; HADİ’nin, kredi kartı ise ömür boyu ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. HADİ çatısı altında, vadeli hesap, döviz-altın işlemleri ve taksitli alışveriş kredisi gibi ürünler de bulunuyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.