Linktree, sosyal medya planlama uygulaması Plann'i satın aldı

Linktree tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, sosyal medya odaklı planlama uygulaması olarak hizmet veren Plann'ı satın aldı.
Linktree, sosyal medya planlama uygulaması Plann'i satın aldı

Bağlantıları tek bir noktada toplayıp kolayca paylaşmanıza olanak sağlayan Linktree'nin, e-ticaret odaklı rakibi Koji'yi satın aldığını geçtiğimiz Aralık ayında sizlere aktarmıştık. Hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Linktree, yeni bir satın alma gerçekleştirdiğini duyurdu.

Linktree tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, sosyal medya odaklı planlama uygulaması olarak hizmet veren Plann'i satın aldı. Linktree ve Plann arasında gerçekleşen satın alma anlaşmasının finansal detayları ile ilgili herhangi bir bilgi ise paylaşılmadı. Satın alma ile birlikte tüm Plann ekibi Linktree'e katılacak. 

Sosyal medya içeriklerinin önceden planlanmasına odaklanan Plann, önümüzdeki süreçte kullanıcılarına hizmet vermeye devam edecek. Plann'ın önümüzdeki aylarda ise Linktree platformuna entegre edilmesi hedefleniyor.

2016 yılında Christy Laurence ve Tim Laurence tarafından Sydney'de kurulan Plann, sosyal medya odaklı planlama, analiz ve strateji konularında müşterilerine hizmet veriyor. iOS, Android ve web uygulaması üzerinden kullanıcılarına hizmet sunan Plann, Instagram, TikTok, Facebook ve LinkedIn gibi sosyal medya platformlarını destekliyor.

Canva, Unsplash, Cloudspot, Pixabay ve Pexels gibi platformlarla entegre bir şekilde de çalışabilen Plann, yapay zeka destekli altyazı oluşturucusu özelliğine de sahip durumda. 

Linktree'nin aktardıklarına göre sosyal medya odaklı içerik planlaması bugüne kadar kullanıcıların en çok talep ettiği özelliklerin başında geliyordu. Kullanıcılarını dinleyen Linktree, bu nedenle Plann satın almasını gerçekleştirdi. Linktree'nin 50 milyondan fazla kullanıcıya sahip olduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.