Uygun fiyatlı Apple Vision Pro gelecek yıl piyasaya sürülebilir

Apple'ın Vision grubunun denediği yeni ürünler arasında daha ucuz bir Apple Vision, ikinci nesil Apple Vision Pro ve Smart Glasses'ın yeni bir versiyonu yer alıyor.
Uygun fiyatlı Apple Vision Pro gelecek yıl piyasaya sürülebilir

Mark Gurman'ın Power On bülteninin son sayısına göre, Apple'ın Vision grubu, birkaç farklı ürün denemeye devam ediyor. Bu yeni ürünler arasında daha ucuz bir Apple Vision, ikinci nesil Apple Vision Pro ve Smart Glasses'ın yeni bir versiyonu yer alıyor.

Apple Vision Pro geçen yıl tanıtılmış ve Şubat 2024'te kullanıcılara gönderilmeye başlanmıştı. Lansman büyük bir heyecanla beklense de heyecan oldukça hızlı bir şekilde azaldı çünkü 3499 dolar fiyat etiketine sahip cihaz birçok kişi için oldukça pahalı gelmeye başladı. 

Ancak Apple satışların yavaşlamasının motivasyonlarını kırmasına izin vermiyor ve Gurman'a göre şirket muhtemelen önümüzdeki yılın başlarında daha ucuz bir Apple Vision yolunda ilerliyor. Gurman ayrıca, Apple'ın ikinci nesil Apple Vision Pro üzerinde çalışmaya devam ettiğini, ancak cihazın piyasaya sürülme zamanının belli olmadığını yineliyor. Apple'ın bu daha ucuz modelde maliyetleri düşürmek için ne yapacağı tam olarak belli değil, ancak Gurman bu ürünün nihayetinde Apple Vision kulaklıkları daha popüler hale getirip getirmeyeceği konusunda şüpheci olmaya devam ediyor.

Gurman, iki yeni Apple Vision kulaklığa ek olarak, Vision grubunun Meta'nın Ray Ban gözlüklerine benzer, ekransız akıllı gözlükler üzerinde denemeler yapmaya devam ettiğini de ekliyor. Gurman bu fikri ilk olarak şubat ayında bildirmişti ve görünen o ki şirket hala ürüne bağlı. Bu kapsamda neler olacağını ilerleyen dönemde hep birlikte göreceğiz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.