Turizm sektörüne odaklanan Exoticca, 60 milyon euro yatırım aldı

İspanya merkezli Exoticca'nın 60 milyon euro'luk D serisi yatırım turuna Quadrille Capital liderlik etti.
Turizm sektörüne odaklanan Exoticca, 60 milyon euro yatırım aldı

Turizm sektörüne odaklanan Exoticca, 60 milyon euro yatırım aldı. Şirketin 60 milyon euroluk D serisi yatırım turuna Quadrille Capital liderlik etti. İspanya merkezli şirketin yatırım turunda All Iron, ICF, 14W, Mangrove, Bonsai, Sabadell ve Aldea da yer aldı.

Exoticca, yeni gelen yatırımı yeni pazarlara açılmak, pazarlama faaliyetleri ve operasyonel kapasitesini artırmak için kullanacağını açıkladı.

2014 yılında Jesus Rodriguez Fernandez ve Marti Guasch Mercade tarafından kurulan şirket, geleneksel olarak seyahat acenteleri tarafından sunulan çok bileşenli yurt dışı tur paketlerini dijital bir platform aracılığıyla sunuyor. Bu paketler uçuşlar, oteller, yemekler, transferler, ulaşım yöntemleri ve yerel rehberler gibi çeşitli hizmetleri içeriyor. Exoticca, bu tür kompleks seyahatleri organize etmenin ve rezerve etmenin zorluklarını ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Exoticca'nın geliştirdiği platform, kullanıcıların bu karmaşık tur paketlerini online olarak kolayca rezerve edebilmelerini sağlıyor. Bu sayede, müşteriler seyahatlerini tek bir yerden planlayarak yönetebiliyor. Platform; uçuşları, otelleri, yemekleri, transferleri ve diğer ulaşım yöntemlerini birbirine bağlıyor. Böylece müşterilere tüm seyahat ihtiyaçlarını tek bir paket halinde sunuyor.

Exoticca; ABD, Kanada, Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, İspanya, Meksika ve Kolombiya gibi ülkelerde faaliyet gösteriyor. Şirket, şu anda ağırlıklı olarak Amerika ve Kanada pazarlarına odaklanmış durumda. Exoticca'nın Latin Amerika, Orta Doğu, Hindistan ve Çin gibi yeni pazarlara genişlemeyi hedeflediğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.