Markalar ile ajansları buluşturan Edvido, 2,5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Edvido tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 2,5 milyon dolar değerleme üzerinden köprü yatırım turunu tamamladı.
Markalar ile ajansları buluşturan Edvido, 2,5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Edvido'nun Dijitalajanslar.com’u satın aldığını geçtiğimiz yılın Haziran ayında sizlere aktarmıştık. Markalar ile ajansları buluşturan Edvido, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Edvido tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 2,5 milyon dolar değerleme üzerinden köprü yatırım turunu tamamladı.

KAP'a yapılan açıklamaya göre söz konusu yatırım, Alesta Elektronik Teknoloji Yatırım şirketi tarafından yapıldı. Edvido tarafından aktarılan bilgilere göre alınan yeni yatırım, şirketin küresel pazarda daha güçlü bir konuma ulaşması için kullanılacak.

Hatırlatmak gerekirse Edvido, markalar ve ajanslar arasındaki iş birliklerini kolaylaştıran bir platform olarak olarak ön plana çıkıyor. Dijital projelerin daha verimli ve etkili bir şekilde yönetilmesini sağlayan girişim, işletmelerin ihtiyaçlarına uygun hizmet sağlayıcıları bulmalarına, teklif almalarına ve projelerini takip etmelerine yardımcı oluyor.

Yatırım ile ilgili açıklamalarda bulunan Edvido Kurucu Ortağı ve CTO’su Yağız Can, bu yatırımın dijital pazarlama, yazılım geliştirme ve danışmanlık hizmetlerinde lider bir platform olma hedeflerini desteklediğini dile getirdi.

Her geçen gün artan iş fırsatlarına iş ortaklarının zahmetsizce ulaşmasını sağlamaya devam ederken, uluslararası 190 şehre yayılan kullanıcı ve ajans ağlarıyla global iş birliklerini artırmayı hedeflediklerini de aktaran Can, yeni yatırımlarının hem hizmet kalitelerini artıracağını hem de kullanıcılarına daha fazla değer katmalarını sağlayacağını belirtti.

Edvido Kurucu Ortağı Mert Osmanoğlu ise platformun sunduğu fırsatları genişleterek hem markalara hem de ajanslara daha fazla değer yaratmaya devam edeceklerini iletti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.