Dijital medya girişimi Dolubatarya, Hayat Finans'tan 1 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı

Dolubatarya, gönderide yatırımı kâr-zarar ortaklığı usulüyle aldığını ifade etti.
Dijital medya girişimi Dolubatarya, Hayat Finans'tan 1 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı

Dijital medya girişimi Dolubatarya, paylaştığı bir gönderi ile 1 milyon dolar değerleme üzerinden Hayat Finans'tan yatırım aldığını duyurdu. Dolubatarya, gönderide yatırımı kâr-zarar ortaklığı usulüyle aldığını ifade etti.

Bilal Akgündüz tarafından kurulan ve 2021 yılında yayın hayatına başlayan Dolubatarya, elektrikli araç, batarya ve şarj teknolojileri konularına odaklanıyor. 

Girişim, aldığı yatırımı öncelikle Licarco markasıyla ABD'ye yönelik yazılı-görsel içerik üretimini artırmak için kullanacak. Bununla beraber girişim, yatırımın da desteğiyle teknoloji yayıncılığı tarafında Deeby'yi kuracağını açıkladı. 

Şirketin web sitesinde yer alan bilgilere göre; platform makalelerin yanı sıra özgün araç karşılaştırma sayfasıyla da okurların ilgisini çekmeyi başardı. Girişim, 500’ü aşkın elektrikli araç modelinin yer aldığı veritabanı ile öne çıkıyor. Dolubatarya, dijital medya faaliyetlerinin yanı sıra şirketlere danışmanlık hizmeti de vermekte. Şirketin sunduğu danışmanlık hizmeti elektrikli araç dönüşümü, şarj işletmeciliği ve enerji depolama gibi alanları kapsıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.