Doğuş Grubu’nun girişim hızlandırma programı Invendo UP'ın yeni dönemine seçilen 3 girişim

InvenDO Up'ın sunduğu destekler arasında mentorluk, eğitim, Doğuş Grubu içi ve dışı müşteri tanışmaları, yatırımcı sunumlarının güncellenmesi, yerel ve global yatırım ağlarına erişim, teknik yol haritası oluşturma ve potansiyel yatırım fırsatları bulunuyor.
Doğuş Grubu’nun girişim hızlandırma programı Invendo UP'ın yeni dönemine seçilen 3 girişim

2022'nin Nisan ayında Doğuş Grubu’nun girişim hızlandırma programı Invendo UP'ın ilk dönemine katılacak 5 girişimi sizlere aktarmıştık. Doğuş Grubu tarafından aktarılan bilgilere göre hızlandırma programının 3. dönemine katılacak olan erken aşama girişimler belli oldu. 

InvenDO Up programına katılan yeni girişimler, Doğuş Teknoloji'nin sağladığı desteklerden yararlanacak. Bu destekler arasında mentorluk, eğitim, Doğuş Grubu içi ve dışı müşteri tanışmaları, yatırımcı sunumlarının güncellenmesi, yerel ve global yatırım ağlarına erişim, teknik yol haritası oluşturma ve potansiyel yatırım fırsatları bulunuyor.

Invendo UP, geleceğin iş dünyasına yön verecek projelerin desteklenmesi ve geliştirilmesi amacıyla kurulmuş bir girişimcilik programı olarak ön plana çıkıyor. Bugüne kadar InvenDO Up Programı'na 650'den fazla girişimin başvurduğunu da hatırlatalım.

InvenDO Up Girişim Hızlandırma Programı’na seçilen girişimler

Binclusive: Kurumların yazılım ve içeriklerini erişilebilir hale getiren Binclusive; ADA, WCAG gibi standartlara uyum sağlayarak geniş bir kullanıcı kitlesine erişim sağlıyor.

Chex: Restoranlar ve benzeri işletmelere akıllı QR çözümleri sunan Chex, müşterilerin menüleri incelemeleri, garson çağırmaları ve geri bildirim paylaşımları gibi işlemleri kolaylıkla yapmalarını sağlıyor.

Caspipot: Girişim, kullanıcıların dakikalar içinde honeypot hizmetleri oluşturabileceği ve saldırganları takip edebileceği bir SaaS güvenlik çözümü sunan bir şirket olarak ön plana çıkıyor. Ayrıca saldırı yüzeyi izleme ve ihlal veri kontrolü ile bilgi toplama imkanı sağlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.