Misafir yönetim çözümleri sunan girişim Canary Technologies, 50 milyon dolar yatırım aldı

Canary Technologies'in C serisi yatırım turu, Insight Partners tarafından yönetildi.
Misafir yönetim çözümleri sunan girişim Canary Technologies, 50 milyon dolar yatırım aldı

Misafir yönetim çözümleri sunan girişim Canary Technologies, 50 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin C serisi yatırım turu, Insight Partners tarafından yönetildi. ABD merkezli Canary Technologies'in yatırım turunda F-Prime Capital, Thayer Ventures, Y-Combinator ve Commerce Ventures yer aldı.

2017'de kurulan şirketin toplam yatırım miktarı 100 milyon dolara yükseldi. Canary Technologies, yeni yatırımı operasyonlarını genişletmek ve ürün geliştirmek için kullanacağını açıkladı.

Harman Singh Narula ve Satjot SJ Sawhney tarafından kurulan şirket, oteller için misafir yönetim çözümleri sunan bir teknoloji şirketi olarak ön plana çıkıyor. Canary Technologies'in geliştirdiği ürünler temelde, otellerin misafirlerini rezervasyon sonrasından çıkışa kadar olan tüm süreçlerde dijital olarak yönetmelerine olanak tanıyor.

Şirket, misafirlerin otel resepsiyonunda sıra beklemeden, mobil cihazları üzerinden check-in ve check-out işlemlerini tamamlamalarını sağlıyor. Misafirler; oda servisi, temizlik hizmetleri ve diğer taleplerini dijital olarak iletirken misafirlerin otel faturalarını online olarak ödemelerine imkan veriyor.

Canary Technologies, otellerin misafirleriyle mesajlaşarak iletişim kurmasını ve talepleri anında karşılamasını sağlıyor. Ayrıca misafirlerin kimlik bilgilerini dijital olarak doğrulama ve güvenli bir şekilde saklama imkanı sunuyor.

Canary Technologies’in geliştirdiği çözümler; Marriott International, Four Seasons, Choice Hotels, Wyndham Hotels & Resorts, Rosewood ve Intercontinental Hotel Group gibi büyük otel zincirlerinde kullanılıyor. Şirket, dünya genelinde 80'den fazla ülkede 20 binden fazla otelle çalışıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.