Webrazzi Summit 2024'ün ilk tur konuşmacıları belli oldu!

Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 2024, 23 Ekim'de, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek.
Webrazzi Summit 2024'ün ilk tur konuşmacıları belli oldu!

Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 2024, 23 Ekim'de, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek.

Her yıl, Türkiye girişimcilik ve teknoloji ekosistemini bir araya getiren Webrazzi Summit, bu yıl da sektörün önemli isimlerine ve binlerce katılımcıya ev sahipliği yapacak. Webrazzi Summit’te e-ticaretten fintech'e, dijital pazarlamadan yapay zekaya, makine öğrenmesinden sürdürülebilirliğe kadar geniş bir yelpazede güncel trendleri masaya yatıracağız.

Webrazzi Summit 2024'e katılmak için buradan, erken kayıt indirimlerinden yararlanarak bilet alabileceğinizi hatırlatalım. Şu anda fiziksel katılımın yanı sıra konferansımızı online olarak takip etmek isteyenler için "online bilet" seçeneği de mevcut. Ayrıca çeşitli VIP ayrıcalıklar sunan VIP biletlerimiz de satışta. VIP bilet alan katılımcılar, VIP Reception katılımı, Webrazzi Summit'e girişte öncelikli geçiş ve Speaker/VIP Lounge girişi gibi ekstra imkanlardan yararlanabilecek. 

Dilerseniz şimdi gelin, konferansımızın ilk tur konuşmacılarına göz atalım.

Ahmet Faralyalı (Kurucu Ortak @Mediterra Capital Management Limited)

Ahmet Faralyalı, Mediterra’nın kurucu ortağıdır. Mediterra’yı kurmadan önce Kohlberg Kravis Roberts (KKR)’ın Londra ofisinde Türkiye yatırımlarından sorumlu yönetici olarak görev yapmıştır. Kendisi Türkiye ve Avrupa’da önemli satın almalar ve büyüme sermayesi işlemleri gerçekleştirmiştir. Gerçekleştirdiği işlemler arasında o zamana kadar Türkiye’de yapılmış en büyük satın alma işlemi olan UN Ro Ro satın alımı dahildir. UN Ro Ro ve Pages Jaunes Groupe (PAJ.PA) yönetim kurulu üyeliklerinde bulunmuş olan Ahmet Faralyalı, Stanford Üniversitesi’nde işletme yüksek lisans, UCLA’da Uygulamalı Matematik ve İş Ekonomisi lisans eğitimini tamamlamıştır.

Alemşah Öztürk (CEO @4129Grey)

4129Grey'in Chief Happiness Officer'ı olan Alemsah Ozturk. 5 yıl içinde Türkiye'nin en çok ödül alan ve başarılı dijital reklam ajansı olan 4129!'u Şubat 2007'de kurdu. Ajans 2012 yılında WPP tarafından satın alınmış ve Mayıs 2015'te Gray İstanbul Reklam Ajansı ile birleşmiştir. Sonuç olarak 4129Grey, yeni nesil entegre bir iletişim ajansı olmuştur.

Bobby Healy (Kurucu and CEO @Manna)

Bobby kariyerine Nintendo için video oyunları geliştirerek başladı. Daha sonra SITA'ya sattığı Eland'ı (bir havayolu teknoloji şirketi) kurdu. Ardından 15 yıl boyunca CarTrawler'ı kurdu ve şirket için iki başarılı LBO'ya liderlik etti. Son 4 yıldır, misyonu yıldırım hızında banliyö teslimatlarını uygun fiyatlı, yeşil ve güvenli hale getirerek dünyayı iyileştirmek olan bir işletme olan 'Manna Drone Delivery'yi inşa ediyor. Kendisi aynı zamanda bakım kiralama aracılığı fiyaskosunu sona erdirme misyonuyla Meili Technology'nin kurucularındandır.

Burcu Ağma (Kurucu @BBA Strategic Brand Consulting)

Burcu Ağma, 2015’den beri Amerika’da Verizon Wireless, Samsung, HP, Toyota gibi Fortune 500 markaların üst düzey yöneticilerine dijital data analizi ile müşteriyi anlamak ve edinilen bilgileri performans ve gelire çevirmek üzerine stratejik danışmanlık vermektedir. 2022yılının başında BBA Strategic Brand Consulting şirketini kurarak, Amerika’daki müşteri portföyüne Avrupa’dan da globalde ivme kazanmak isteyen markaları eklemiştir. Data-bazlı pazarlama deneyiminin yanı sıra yakın zamanda bir mental sağlık uygulamasının globalde stratejik pazarlamasını yöneten Ağma, Japonya, İngiltere, Brezilya, Rusya gibi farklı pazarlarda da 360 derece kampanyaları yönetmiştir. Northwestern Üniversitesi’nde Integrated Marketing Communications üzerine yüksek lisans yapan Burcu Ağma, Northwestern Kellogg’da da Media Management üzerine yan dal yapmıştır.

Cenk Bayrakdar (Yönetici Direktör @Revo Capital)

2006-2009 yılları arasında Turkcell Grubu'nda CIO olarak görev yaptı ve burada BT süreçlerinin ve kritik operasyonel platformların yeniden yapılandırılmasına liderlik etti. CIO görevinin ardından 2009-2013 yılları arasında Yeni Is Alanlarindan sorumlu Genel Müdür Yardimcisi olarak görev yaptı ve Turkcell'in uzun vadeli büyümesi için kendisinin liderliğinde Mobil Ödeme, Dijital Cüzdan, Turkcell TV+, Turkcell markalı T serisi telefonlar (T10, T20) üretildi ve piyasaya sürüldü. Türkiye ve bölgedeki erken aşama teknoloji fırsatlarına yatırım yapan ve teknoloji fırsatlarına odaklanan Türkiye'nin ilk risk sermayesi fonlarından biri olan Revo Capital'i kurmak üzere 2013 yılında Turkcell'den ayrıldı. Birçok girişime danışmanlık ve mentorluk yapan Cenk Bayrakdar, çok sayıda teknoloji şirketi yönetim kurulunda yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır. Revo'nun Kurucu Yönetici Ortağı olarak, portföy yönetimi faaliyetlerine liderlik etmeye devam etmektedir.

Dilek Dayınlarlı (Kurucu ve Yönetici Ortak @ScaleX)

Dilek, ScaleX Ventures'ın kurucusu ve Yönetici Ortağıdır. ScaleX'i kurmadan önce, erken aşama bir teknoloji risk sermayesi olan 212 Capital Partners'da yatırımcıydı. Kariyerine, farklı proje yönetimi pozisyonlarında bulunduğu ve aynı zamanda start-up'ını oluşturduğu ABD'de başladı. Şu anda Dilek, ScaleX Şirketleri ile yönetim kurulu düzeyinde yakın bir şekilde çalışmakta ve anlaşma bazında yatırım yapmaktadır. Dilek, Türkiye'den seçilen ve bursuyla öne çıkan ilk Kauffman Bursiyerlerinden biridir. Aynı zamanda Arya Kadın Yatırım Platformu kurucu üyesi ve lideridir. İTÜ (İstanbul Teknik Üniversitesi), ODTÜ (Orta Doğu Teknik Üniversitesi), KWORKS, Endeavor ve Stanford Üniversitesi'nde davetli mentor ve konuşmacı olarak görev yaptı. Dilek B.S. Yıldız Teknik Üniversitesi'nden Makine Mühendisliği ve Johnson & Wales Üniversitesi'nden MBA derecesine sahip.

Duygu Öktem Clark (Kurucu ve Yönetici Ortak @DO Venture Partners)

Duygu Oktem Clark, erken aşama startuplara yatırım yapan Silikon Vadisi merkezli DO Venture Partners’ın kurucusu yöneticisidir. Duygu, aralarında SpaceX, AngelList, Odeko, Genies ve CoScreen olan 22 girişime yatırım yaptı. Aynı zamanda Avrupa Komisyonu’nun 9.5 milyar dolarlık fonunda, fonun startup'lara dağıtımını yapan seçim jürisinde yer alıyor. Öncesinde Avrupa Yatırım Fonu’nun erken aşama Türk girişimlerine odaklı 65 milyon dolarlık TTA Türkiye Fonu’nda İş Geliştirme Lideri olarak görev aldı. Duygu, öncesinde Türkiye’nin ilk girişim hızlandırma programı olan Türk Telekom Pilot’u kurumsal girişimci olarak kurup yönetti. Burada 22 girişimin program dahilinde büyümelerine yardım etti ve 16 tanesinin Türk Telekom’un iş ortağı olmasını sağladı. Londra merkezli Analysis Mason, programı dünyadaki en başarılı startup programlarından biri olarak seçti. Yine Türk Telekom’un Ar-Ge ekibini kuran yönetici ekipte yer aldı ve büyüklüğü 100 milyon doları aşan Ar-Ge projelerini yönetti. Stanford Üniversitesi ve UC Berkeley’de davetli konuşmacı olarak yer alan Duygu, halen aralarında Hamdi Ulukaya Girişimi, All Raise, Girişimcilik Vakfı da olan pek çok ulusal ve uluslararası girişimcilik programında jüri olarak görev yapmaktadır. Bilgisayar Mühendisi olan Duygu, Bilişim Sistemleri alanındaki yüksek lisansını Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde, MBA eğitimine ise Massachusetts Institute of Technology (MIT)’de tamamladı.

Enis Hulli (General Partner @500 Emerging Europe)

Enis Hulli, 500 Startups İstanbul'un Genel Ortağıdır. Bir mühendis olarak eğitilmiş, girişim dünyasının teknolojik yönünü sıkı bir şekilde kavramış ve bölgesel girişim sahnesinde küresel potansiyeli görme hırsı ve bilgisine sahiptir. Bu nedenle, inşaat mühendisi yoluna girmek yerine, ilk aşama yatırımlarına odaklanan bir yatırımcı ağı olan ilk tohum kurdu. Türk girişim ekosistemini geliştirmeyi ve büyütmeyi, daha geniş bölge ve diasporadaki yetenekli girişimcilere Silikon Vadisi ile entegre olacak patlayıcı işletmeler kurmalarında yardımcı olmayı hedefliyor. Amacı, EMEA'daki inovasyonun geleceğini yeniden şekillendirmek için 500 Startups Istanbul'u bölgedeki lider aktör olarak konumlandırmaktır.

Gülsüm Çıracı (Kurucu Ortak @Startupfon)

Gülsüm Çıracı’nın girişimcilik üzerine oldukça geniş bir tecrübesi bulunmaktadır. Dünya Bankası işbirliği ile Türkiye’de ilk girişimcilik projelerini başlatmıştır. Bugüne kadar 9 farklı şehirde girişimciliğin işsizliğe etkisi ve girişimcilik iklimini konu alan kitapları bulunmaktadır. Türkiye genelinde Kadın Girişimcilik, Genç Girişimcilik ve Yetişkin girişimciliği üzerine birçok proje geliştirmiş ve yönetimini üstlenmiştir. Bugüne kadar bu projelerde 8.000 girişimciye eğitim/danışmanlık ve mentorluk vermiştir. İstanbul Startup angels kurucusu olarak toplam 26 girişimin yatırımına liderlik etmiş olup 2021 yılında kurduğu Startupfon VC ile 15 girişime yatırım yapmış olup girişimlere farklı aşamalarda yatırım yapacak yeni fonların kuruluşuna devam etmektedir.

İdil Kesten (Ülke Müdürü @Gemius)

2004'te Galatasaray Üniversitesi'nde Mezun olan İdil Kesten Gemius'tan önce Comscore'da 4 yıl İş Geliştirme Müdürü olarak çalıştı. Gemius'ta 7. yılını dolduracak olan İdil Kesten halen Türkiye, Yunanistan ve MENA Ülke Müdürü görevini yürütmektedir. Dijital dünyada paylaştığı raporlarla ilgi çeken sunumlara imza aten Kesten, girişimlere mentörlük desteği de vermektedir.

İhsan Elgin (Yönetim Kurulu Üyesi @Finberg)

Aralarında Türkiye’nin ilk fintech fonu olan Finberg ve IFR’in bulunduğu farklı fonların yönetimini üstlenen İhsan Elgin aynı zamanda büyük kurumların girişimcilik dönüşümünü yöneten Core Strateji’nin kurucusudur. İş hayatına 2000 yılında Aygaz’da başlayan İhsan Elgin, yöneticilik görevinin ve Koç Üniversitesi Executive MBA programının ardından 2007 yılında Climateminder şirketinin kurucu ortağı Amerika’da girişimcilik dünyasına giriş yaptı. 2012 yılında exit yaparak tekrar Türkiye’ye dönen Elgin, girişimcilik dünyasında edindiği deneyimleri kurumsal hayatla harmanlayarak Özyeğin Üniversitesi bünyesinde Türkiye’nin ilk teknoloji hızlandırma programı olan Girişim Fabrikası’nı kurdu. Yaklaşık 15 yıldır Türkiye’nin önde gelen şirketlerine ve startup’lara danışmanlık hizmeti veren Elgin, 2018 yılında Fibabanka bünyesinde Finberg’i hayata geçirmiş ve elde edilen yüksek performansın ardından farklı fonların kurulumunu ve yönetimini üstlenmiştir. Toplam değeri 150 milyon dolara ulaşan fon yönetimi yapmaktadır. 

İmran Gürakan (CEO ve Kurucu Ortak @Ankara TEKMER)

İmran Gürakan 30 Ağustos 1988 tarihinde Ankara’da doğmuştur. İlkokul ve lise yıllarını Ankara’da geçiren İmran Gürakan, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde İstatistik bölümünden mezun olmuştur, ardından Hacettepe Üniversitesi’nde İşletme Yönetimi üzerine yüksek lisansını tamamlamıştır. Güney Kore ve Amerika başta olmak üzere birçok farklı ülkede uluslararası teknoloji girişimciliği ve teknoloji merkezi yönetimi üzerine eğitimler almış, bu alanlarda 1’i ödüllü olmak üzere 3 farklı uluslararası makale yayınlamıştır. Girişimcilik ekosisteminde başarılı projelere imza atan İmran Gürakan, iş hayatına 2013 yılında BNB Project Management şirketinde başlamış; 2015-2021 yılları arasında Bilkent CYBERPARK’ta Girişimcilik, İş Birliği ve Teknoloji Transferi Birimi’nde Uzman, Lider ve ardından Müdür olarak görev almıştır. Çeşitli startupların globalleşme ve yatırım alma süreçlerinde advisor görevi üstlenen Gürakan,  2021 yılı sonunda Türkiye’nin ilk özel TEKMER’i Ankara TEKMER ve LEAP Investment Kurucu Ortağı ve CEO’su olmuştur. 

Mike Butcher (Editor-At-Large @TechCrunch)

Mike Butcher MBE, TechCrunch'ın Genel Yayın Yönetmeni'dir. The Daily Telegraph, The Evening Standard ve The Independent gazeteleri tarafından teknoloji alanındaki en etkili kişilerden biri olarak seçilmiştir. İngiliz GQ dergisi onu Birleşik Krallık'taki En Bağlantılı 100 Adam'dan biri olarak seçmiştir. Mike, İngiltere'nin ulusal gazete ve dergileri için yazılar yazmış ve Wired UK tarafından 5 yıl üst üste Avrupa teknolojisinin en etkili 100 kişisinden biri seçilmiştir. Monako Medya Forumu, Le Web, Web Summit, DLD ve 'Medya Lideri' olduğu Dünya Ekonomik Forumu'nda konuşmalar yapmıştır. Mike, BBC News, Sky News, CNBC, Channel 4 ve Bloomberg'de düzenli olarak yayın yapmaktadır. Ayrıca Birleşik Krallık Başbakanı ve Londra Belediye Başkanı'na teknoloji startup politikası konusunda danışmanlık yapmıştır. TechHub.com (teknoloji girişimcileri için küresel çapta alanlar yaratan); Coadec.com (Birleşik Krallık'taki girişimler için lobi yapan); Pathfounder etkinlik serisi; yıllık Avrupa Teknoloji Girişim Konferansı ve Ödülleri Europas; ve kar amacı gütmeyen, mülteci odaklı teknoloji yenilikçileri topluluğu Techfugees.com ve son olarak Birleşik Krallık askeri gazilerine siber güvenlik konusunda yardımcı olmayı amaçlayan TechVets'in kurucu ortağıdır. 

Numan Numan (Kurucu Ortak @212)

Halen 212’nin Genel Müdürlüğünü yapmakta olan Numan Numan, global teknoloji hizmetleri ve uluslararası yönetim alanında uzun bir geçmişe sahiptir. Numan, kariyerinin son 20 yılını teknoloji girişim şirketlerini analiz etmek, ihtiyaçlarını belirlemek ve her işletme için spesifik çözümler sağlamak için harcadı. 12 yılı aşkın bir sure Tokyo ve New York’ta Goldman Sachs’ın liderlik ekibinin teknoloji sorumlusu olarak başkan yardımcılığı görevini üstlendi. Yeni teknolojilere odaklanarak rekabet avantajı getirecek ve işletme sorunlarını değerlendiren global mühendislik ekiplerini yönetti. Firmanın private equity (Özel Sermaye), venture capital (girişim sermayesi) bölümleriyle yakından çalıştı. Aynı zamanda firmanın mobil stratejisinin belirlenmesi ve kolaylıkla uygulanabilmesi için global mobil teknoloji ekibini kurup, yönetimini üstlenmiştir. Teknoloji bölümü başkan yardımcısı olarak, yeni ürünlerin belirlenmesi, M&A entegrasyonlarını kolaylaştırmak, verimliliği en üst düzeye getirmek için 40’dan fazla global proje tasarlamış ve uygulamıştır. Goldman Sachs’tan önce, CS First Boston, Dun & Bradstreet ve GTE için teknoloji çözümleri sunmuş ve destek sistemleri geliştirmiştir. Bir girişimci olarak değişik yatırımları bulunan Numan, çeşitli şirketlerin yönetim ve danışma kurullarında bulunmaktadır. Numan Ege Üniversitesi Bilgisayar mühendisliğinden mezun olmuştur. 

Pelin Akın Özalp (Yönetim Kurulu Üyesi @Akfen Holding)

2010 yılında İngiltere’de Surrey Üniversitesi’nden mezun olan Pelin Akın Özalp, iş hayatına Deutsche Bank’ta başladı. Türkiye’ye döndükten sonra TAV Havalimanları Holding bünyesinde çalışan Pelin Akın Özalp, 2012 yılında Akfen Holding’e Yönetim Kurulu üyesi olarak geçti. Akfen Holding tarafından kurulan TİKAV’da (Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı) Mütevelli Heyet Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif çalışmalarda bulunan Pelin Akın Özalp’in, Duke of Edinburgh International Award Türkiye Programı’nın Genel Başkan Yardımcısı görevi de bulunuyor. Pelin Akın Özalp, 2010'dan beri London School of Economics’de (LSE) kurulan Çağdaş Türkiye Araştırmalar Kürsüsü’nün Danışma Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyor. Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) İspanyol İş Konseyi’nde, DEİK İngiliz İş Konseyi’nde, DEİK İrlanda İş Konseyi’nde ve DEİK ABD İş Konseyi’nde farklı çalışma gruplarında yer alan Pelin Akın Özalp’in Kamusal Politika ve Demokrasi Çalışmaları (PODEM), Aile İşletmeleri Derneği (TAİDER) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Danışma Kurulu üyelikleri bulunuyor. Pelin Akın Özalp aynı zamanda Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD), Yönetim Kurulunda Kadın Derneği (YKKD), Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) ve American Turkish Society (ATS) Yönetim Kurulu Üyeliklerini yürütüyor. Halen Akfen Altyapı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vekili, Akfen Holding Yönetim Kurulu Üyesi görevlerini üstlenen Pelin Akın Özalp, aynı zamanda Akfen Yenilenebilir Enerji, Akfen GYO, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), ve Travelex Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.

Rina Onur Şirinoğlu (Kurucu Ortak ve CEO @Spyke Games)

Rina Onur Şirinoğlu, Sypke Games'in kurucu ortağı ve CEO'sudur. Şirinoğlu ayrıca, Türkiye'deki erken dönem teknoloji şirketlerine odaklanan bir VC fonu olan 500 İstanbul'un kurucu ortağıdır. Önde gelen küresel mobil teknoloji şirketi Peak'i Ekim 2010'da kurdu ve VC finansmanında 35 milyon doların üzerinde para topladı. Haziran 2020'de Zynga, MENAT'taki en büyük ikinci çıkış olan Peak'i 1.8 milyar dolara satın aldı. Kendisi aynı zamanda, Expedia'nın tamamına sahip olduğu Homeaway'e çıkışın bir sonucu olarak şu anda Expedia (NASDAQ: EXPE) çatısı altında faaliyet gösteren, Türkiye'nin önde gelen tatil kiralama pazarı Hemenkiralik'in kurucu ortağıdır. Rina, Morgan Stanley'de yatırım bankacısı ve Turkven Private Equity'de yatırım uzmanı olarak çalıştı. B.A. sahibidir. Ekonomi alanında Harvard Üniversitesi'nden ve World Economic Forum: Global Shapers Istanbul Hub'ın kurucu üyesi ve Young Presidents 'Organization üyesidir.

Sezgin Lüle (Genel Müdür Yardımcısı @Türkiye İş Bankası)

1976 yılında Trabzon'da doğan Lüle, Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olup 2004 yılında University of Birmingham MBA IBF eğitimini, 2019 yılında ise HBS AMP programını tamamlamıştır. İş Bankası'nda Organizasyon Metod Uzmanı olarak başlayan Lüle, sırasıyla Teftiş Kurulu, Muhasebe, Değişim Yönetimi ve Kurumsal Mimari Bölümlerinde farklı unvanlarda rol almıştır. Proje portföy yönetimi, İş Mimarisi, Süreç Otomasyonu ve Organizasyonel Dönüşüm konusunda deneyimi bulunan Sezgin Lüle, 2021 yılından bu yana ödeme sistemleri dijital bankacılık konularında sorumluluklar üstlenen Lüle, 2024 yılı başından itibaren Bireysel İş Biriminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Ussal Şahbaz (Yönetici Ortak @Ussal Danışmanlık)

Ussal Şahbaz kamu ilişkileri ve inovasyon üzerine çalışan yapan Ussal Danışmanlık şirketinin kurucusudur. Ussal Şahbaz 2018’e kadar Türkiye İnovasyon Direktörü olduğu GE (General Electric) şirketinin dünyada kurduğu sekiz inovasyon merkezinden birini İstanbul’da hayata geçirmiştir. Daha önce, 2015’te Türkiye’nin G20 dönem başkanlığı sırasında Business 20 ve Think 20 gruplarını yönetmiştir. 2011-2014 yılları arasında TEPAV – Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı’nda inovasyon politikaları programını kurmuştur. Ussal Şahbaz kariyerinin ilk yıllarında Rekabet Kurumu uzmanı olarak çalışmış, ayrıca Vaşington’da Dünya Bankası‘na danışmanlık yapmıştır. Ekonomi (eski Dünya) gazetesinde köşe yazarı olan Ussal Şahbaz, ayrıca haftalık olarak teknoloji, siyaset ve toplum üçgenindeki gelişmeleri ele aldığı Global İşler+ eposta bülteni yayınlamaktadır. Ussal’ın Harvard Üniversitesi’nden uluslararası kalkınma alanında yüksek lisans, Bilkent Üniversitesi ve ODTÜ’den iktisat alanında yüksek lisans ve lisans dereceleri bulunmaktadır.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Türkiye İş Bankası

Platin Sponsorlar

Papara Turkcell

Altın Sponsorlar

Datadog Paribu

Yandex

Gümüş Sponsor

Inveo Ventures

Kahve Arası Sponsoru

Mobven

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.