Yapay zeka destekli bordro uygulaması Filika.co, Datassist'ten yatırım aldı

Datassist tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, yapay zeka destekli bordro uygulaması Filika.co'ya yatırım yaptı.
Yapay zeka destekli bordro uygulaması Filika.co, Datassist'ten yatırım aldı

Datassist'in bulut tabanlı insan kaynakları yazılımı idenfit'e 6 milyon dolar değerleme ile yatırım yaptığını geçtiğimiz Eylül ayında sizlere aktarmıştık. Aradan geçen 9 ayın ardından Datassist, yeni bir yatırım ile karşımıza çıktı. Datassist tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, yapay zeka destekli bordro uygulaması Filika.co'ya yatırım yaptı.

Filika.co ve Datassist arasında gerçekleşen yatırım anlaşmasının finansal detayları ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim. İlk yatırımını alan Filika Yazılım Teknolojileri, Çağrı Kilit liderliğinde genç bir ekip tarafından 2023 yılında kuruldu.

Kullanıcılarına sunduğu ücretsiz planla bordro işlemlerini otomasyonlarla yönetmeyi sağlayan Filika.co, KOBİ'ler için bordro ve mevzuat süreçlerini tümüyle dijitalleştirmeyi hedefliyor. Filika.co, sunduğu platform ile birlikte karmaşık ve uzun vakitler alan İK süreçlerini otomatikleştiriyor.

Sosyal güvenlik ve bordrolama konusundaki sorulara cevap veren bir AI mevzuat asistanını da içinde barındıran Filika.co, yapay zeka asistanı ile bordro merkezli vergi, sosyal güvenlik ve iş mevzuatı sorularını anlık olarak yanıtlıyor.

Datassist, bu yatırımla birlikte Filika.co’nun KOBİ'lere sunduğu çözümlerin ötesinde kurumsal şirketler ve İK fonksiyonları sunan şirketler için de API merkezli Plug & Play regülasyon teknolojileri sunacağı bir platforma dönüşmesini desteklemeyi planlıyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Filika.co Kurucusu Çağrı Kilit, ilerleyen günlerde önemli iş birlikleri ve yenilikler duyuracaklarını da paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.