Sağlık girişimi Spectrum.Life, 17 milyon euro yatırım aldı

Spectrum.Life, yeni gelen yatırımı büyüme hızını artırmak ve yeni pazarlara açılmak için kullanacağını açıkladı.
Sağlık girişimi Spectrum.Life, 17 milyon euro yatırım aldı

Sağlık girişimi Spectrum.Life, 17 milyon euro yatırım aldı. Şirketin 17 milyon euroluk yatırım turuna Act Venture Capital liderlik etti. Spectrum.Life'ın mevcut yatırımcıları da 17 milyon euroluk yatırım turunda yer alı. Spectrum.Life, yeni gelen yatırımı büyüme hızını artırmak ve yeni pazarlara açılmak için kullanacağını açıkladı. Yatırım sonrasında şirketin yönetim kuruluna Bupa Group'dan Dr. Paula Franklin katıldı. 

Şirket, 2018 yılında Stuart McGoldrick ve Stephen Costello tarafından kuruldu. Spectrum.Life, dijital teknolojileri kullanarak kullanıcılar için kapsamlı ve erişilebilir sağlık çözümleri sunuyor.

Şirket, Birleşik Krallık ve İrlanda'da 7,2 milyondan fazla kişiye hizmet veriyor. Spectrum.Life'ın 2028 yılına kadar 100 milyon pound gelir elde etmeyi hedeflediğini de paylaşalım. Şirket ruh sağlığı, genel sağlık ve refah çözümleri gibi geniş bir yelpazede hizmetler sunuyor. Bu, bireylerin ve kurumların çeşitli sağlık ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor.

Spectrum.Life tarafından paylaşılan bilgilere göre girişim, 2023 yılında yüzde 60 gelir artışı elde etti. 2024 yılı için ise yüzde 50'den fazla büyüme öngörülüyor. Bu büyüme, özellikle İrlanda dışından gelen yeni işlerle desteklenecek. Şirket, önümüzdeki 18 ay içinde 100'den fazla yeni personel almayı planlıyor. Bu işe alımlar, Spectrum.Life'ın hizmet kapasitesini ve müşteri tabanını genişletmesine yardımcı olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.