Turizm alanında faaliyet gösteren Nory, 16 milyon dolar yatırım aldı

Dublin merkezli Nory'nin yatırım turuna Accel liderlik etti.
Turizm alanında faaliyet gösteren Nory, 16 milyon dolar yatırım aldı

Turizm alanında faaliyet gösteren Nory, 16 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin A serisi yatırım turuna Accel liderlik etti. Dublin merkezli şirketin yatırım turunda Cavalry, Playfair, Samaipata ve Triplepoint yer aldı. 2020 yılında kurulan Nory, şimdiye kadar 25 milyon dolar yatırım aldı. 

Conor Sheridan tarafından kurulan şirket, temelde turizm işletmeleri için bir yazılım platformu sağlıyor. Geliştirdiği platformla, işletmelerin operasyonlarını yönetmelerine, ölçeklemelerine ve verileri merkezileştirmelerine yardımcı oluyor. Özellikle restoranlar ve kafeler için tasarlanmış olan Nory platformu, yapay zeka destekli algoritmaları kullanarak günlük saatlik talebi tahmin ediyor.

Nory'nin teknolojisi, geçmiş veriler ve canlı verilerle desteklenen talep tahminleri sunarak, işletmelerin müşteri yoğunluğunu daha iyi öngörmelerine olanak tanıyor. Bu durum özellikle yoğun ve sakin dönemleri doğru şekilde yönetmek açısından kritik önem taşıyor. İşletmeler, bu tahminler doğrultusunda daha iyi hizmet sunarak müşteri memnuniyetini artırıyor.

Nory'nin yapay zeka destekli algoritmaları sayesinde işletmeler, personel yönetimi ve stok yönetimi gibi kritik operasyonel kararları daha etkili bir şekilde alabiliyor. Bu sayede gereksiz personel maliyetleri ve stok fazlası gibi maliyetler azaltılıyor, operasyonel verimlilik artırılıyor. Doğru zamanda doğru sayıda personel çalıştırarak ve stokları optimize ederek maliyetlerde önemli tasarruflar sağlanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.