Sağlık girişimi Expressable, 26 milyon dolar yatırım aldı

Expressable'in B serisi yatırım turunu HarbourVest Partners yönetti.
Sağlık girişimi Expressable, 26 milyon dolar yatırım aldı

Sağlık girişimi Expressable, 26 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin B serisi yatırım turunu HarbourVest Partners yönetti. ABD merkezli Expressable'ın yatırım turunda Digitalis Ventures, F-Prime Capital ve Lerer Hippeau yer aldı. Şirket, yeni aldığı yatırımı hizmetlerini daha geniş kitlelere ulaştırmak için kullanacağını açıkladı.

2019 yılında Leanne Sherred ve Nicholas Barbara tarafından kurulan Expressable, online konuşma terapisi hizmeti veriyor. Şirketin aile merkezli ve araştırmaya dayalı yaklaşımı, terapinin etkinliğini artırıyor. Aileleri sürece dahil ederek, çocukların terapiden daha fazla fayda görmelerini sağlıyor.

Expressable'in amacı, konuşma terapisi hizmetlerini daha erişilebilir hale getirmek. Şirket, coğrafi sınırlamaları ortadan kaldırıyor ve kırsal veya az hizmet alan bölgelerde yaşayan kişiler için bile konuşma terapisi hizmetlerini erişilebilir hale getiriyor. Expressable konuşma terapisi tekniklerini günlük yaşama entegre ederek terapinin daha etkili olmasına ve daha iyi sonuçlar elde edilmesine yardımcı oluyor.

Konuşma terapisi, çeşitli nedenlerden dolayı oldukça önemli. Dil ve iletişim becerilerinin gelişimi için kritik bir rol oynuyor. Bu terapi, çocukların ve yetişkinlerin hem sözlü hem de sözsüz iletişim yeteneklerini güçlendiriyor. İletişim becerilerinin geliştirilmesi, okulda başarı ve sosyal ilişkilerde uyum sağlama gibi alanlarda olumlu sonuçlar doğuruyor. Ayrıca konuşma terapisi, dil ve konuşma gelişiminde gecikmeler yaşayan çocuklar için erken müdahale imkanı sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.