DogGO, kitle fonlaması ile 10 milyon TL yatırım aldı

2024'ün Nisan ayında 140 milyon TL değerlemeye ulaşan DogGO, hisselerinin yüzde 7,2’sini yatırımcılara arz etti. Girişim, 10 milyon 63 bin 616 TL ile kitle fonlama kampanyasını tamamladı.
DogGO, kitle fonlaması ile 10 milyon TL yatırım aldı

Pet ailelerine güvenli köpek gezdirme ve evde bakım gibi hizmetleri sunan mobil uygulama ve kontrollü pazar yeri DogGO'nun, kitle fonlaması ile 5.4 milyon TL yatırım aldığını sizlere aktarmıştık. 2022’nin Aralık ayında Startup Burada aracılığıyla ilk kitle fonlama kampanyasını tamamlayan DogGO, 44 milyon TL değerleme üzerinden 5.4 milyon TL'lik yatırım turunu tamamlamıştı.

Girişimin paylaştığı bilgilere göre; 2024'ün Nisan ayında 140 milyon TL değerlemeye ulaşan DogGO, hisselerinin yüzde 7,2’sini yatırımcılara arz etti. Girişim, 10 milyon 63 bin 616 TL ile kitle fonlama kampanyasını tamamladı.

DogGO toplanan fonu hizmet yelpazesini genişletmek ve yurt dışı pazarına açılmak için kullanacağını açıkladı. Girişim, ilerleyen dönemde pet dünyasının Super App’i olmayı amaçlıyor. 

DogGO Kurucu Ortağı ve CEO’su Mehmet Oğul Gürsoy yaptığı açıklamada platformun 15 binden fazla eğitimli bakıcısı bulunduğunu belirtti. Gürsoy'un paylaştıklarına göre bugüne kadar 400 binin üzerinde başarılı hizmet sağlandı. Ayrıca uygulamada 250 binin üzerinde kullanıcı ve on binlerce pet profili kayıtlı. Mehmet Oğul Gürsoy yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

“İstikrarlı olarak büyümemizi sürdürüyoruz. Şu anda platformumuzda 15 binden fazla eğitimli bakıcımız bulunuyor. Bugüne kadar 400 binin üzerinde başarılı hizmet sağladık ve DogGO’nun kullanıcılarının geri bildirimlerine dayanarak edinilen veriye göre yüzde 98,2 oranında müşteri memnuniyetine ulaştık. Uygulamamızda 250 binin üzerinde kullanıcı ve on binlerce pet profili kayıtlı. Ayrıca kurumsal firmalarla çalışanlarına veya kullanıcılarına yönelik anlaşmalar yaparak tüm pet ailelerinin ihtiyaç anında DogGO’dan yararlanmasını sağlıyoruz. İkinci yatırım turundan gelen fonla birlikte pet sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir Super App olma yolunda hızlı adımlarla çalışmaya devam edeceğiz.” 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.