DogGO, kitle fonlaması ile 5.4 milyon TL yatırım aldı

DogGO, 31 Ekim haftasında Startup Burada üzerinden çıktığı paya dayalı kitle fonlaması kampanyasında 10 gün içerisinde 5.4 milyon TL fon hedefine ek fonlamayla beraber yüzde 120’ye ulaşarak yatırım turunu kapattı.
DogGO, kitle fonlaması ile 5.4 milyon TL yatırım aldı

2018’de kurulan ve pet ailelerine güvenli köpek gezdirme ve evde bakım gibi hizmetleri sunan Türkiye’nin ilk mobil uygulaması ve kontrollü pazar yeri DogGO, 31 Ekim haftasında Startup Burada üzerinden çıktığı paya dayalı kitle fonlaması kampanyasında 10 gün içerisinde 5.4 milyon TL fon hedefine ek fonlamayla beraber yüzde 120’ye ulaşarak yatırım turunu kapattı.

DogGO, 5.4 milyon TL yatırım bulma hedefiyle çıkılan ilk yatırım turunda, Hedef Portföy Yönetimi, Startup Burada GSYF, VeVentures, EGİAD Melek Yatırımcı Ağı melek yatırımcıları ve Angel Effect Melek Yatırımcı Ağı’nın üyesi nitelikli yatırımcı Sercan Alıcı gibi isimlerden yatırım almanın yanı sıra, DogGO’ya başından beri güvenip çeşitli alanlarda danışmanlık desteği sağlayan veteriner, yazılımcı gibi partnerlerinden de yatırım aldı.

DogGO, 2018 yılında Mehmet Oğul Gürsoy, Ömercan Dede, Cem Doğancı, Barış Karan, Cansu Tokuç ve Mehmet Emir Çağan tarafından kuruldu. 2019’un başından bu yana hizmet veren mobil uygulama, pet ailelerine şimdilik güvenilir köpek gezdirme ve kedi/köpek bakım hizmeti sağlıyor.

DogGO’nun kurucularından Mehmet Oğul Gürsoy, Şu anda İstanbul’da 9 bin 500 eğitimli Walker’ın bulunduğunu; bugüne kadar 200 binin üzerinde hizmet sağladıklarını ve DogGO’nun kullanıcılarının geri bildirimlerine dayanarak edinilen veriye göre yüzde 97.7 oranında müşteri memnuniyetine ulaştıklarını söylüyor. Uygulamada 170 binin üzerinde kullanıcının ve on binlerce pet profilinin kayıtlı olduğu da paylaşılan bilgiler arasında.

DogGO, kullanıcılarının petlerine dair detaylı bir profil alarak, uygulama sayesinde kolay hizmet talep edebilme ve takip özelliği, akıllı ve uygun eşleşme ve petinin tüm ihtiyaçlarına destek olabilen 7/24 müşteri hizmetleri sunuyor.

DogGO, aldığı yatırım ile birlikte 2023 yılında İzmir ve Ankara açılımlarıyla beraber, hizmet ürünlerini çeşitlendirmek, geliştirmek ve tüm pet ailelerinin, petleriyle alakalı veterinerlik hizmetleri, pet kuaför, pet taksi ve pet sigorta ihtiyaçlarına da cevap veren bir platform olmak istiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.