Online muhasebe girişimi Osome, 17 milyon dolar yatırım aldı

2017 yılında Victor Lysenko tarafından kurulan Osome, otomasyon ve yapay zeka kullanarak muhasebe, vergi beyannameleri, bordro işlemleri ve şirket kurulumu gibi çeşitli finansal ve idari süreçleri yönetiyor
Online muhasebe girişimi Osome, 17 milyon dolar yatırım aldı

Online muhasebe girişimi Osome, 17 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 17 milyon dolarlık B serisi yatırım turuna katılan yatırımcılar açıklanmadı, ancak şirketin 11 yatırımcısı bulunuyor. Bu yatırımcılar arasında Winter Capital ve Illuminate Financial gibi dikkat çekici isimler bulunuyor. Osome, yeni gelen yatırımı yeni ürün geliştirmek ve Ar-Ge çalışmaları yapmak için kullanılacağını açıkladı. 

Alınan 17 milyon dolarlık yeni yatırım, 2022 yılının Aralık ayında gerçekleşen 25 milyon dolarlık B serisi yatırım turu kapsamında alındı. 17 milyon dolarlık yatırım ile birlikte girişimin B serisi yatırım turu, 42 milyon dolara ulaştı. Şirketin bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 65 milyon doların üzerinde.

2017 yılında Victor Lysenko tarafından kurulan Osome, otomasyon ve yapay zeka kullanarak muhasebe, vergi beyannameleri, bordro işlemleri ve şirket kurulumu gibi çeşitli finansal ve idari süreçleri yönetiyor. Şirketin amacı, işletme sahiplerinin idari iş yükünü azaltmak ve işlerini büyütmeye odaklanmalarını sağlamak.

Osome, işletmelerin gelir, gider ve diğer mali işlemlerini takip ederek düzenli finansal raporlar hazırlıyor. Şirket, müşterilerinin yerel vergi yasalarına uyumlu bir şekilde vergi beyannamelerini hazırlamalarına ve sunmalarına da yardımcı oluyor.

Çalışan maaşlarının hesaplanması ve ödenmesi, sosyal güvenlik primleri ve diğer bordro ile ilgili işlemleri yönetiyor. Yeni bir iş kurmak isteyen girişimciler için şirket kuruluş işlemlerini kolaylaştırır ve gerekli yasal belgeleri hazırlıyor. Osome, işlemleri hızlandırmak ve doğruluğu artırmak için otomasyon ve yapay zeka teknolojilerini kullanıyor. Bu durum manuel veri girişini azaltıyor ve hataları minimize ediyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.