Bebek beslenmesi alanında çalışan ByHeart, 95 milyon dolar yatırım aldı

ByHeart'ın 95 milyon dolarlık yatırım turunda D1 Capital Partners, Bellco Capital, Polaris Partners, Two River, OCV Partners, AF Ventures, Red Sea Ventures, Gaingels yer aldı.
Bebek beslenmesi alanında çalışan ByHeart, 95 milyon dolar yatırım aldı

Bebek beslenmesi alanında çalışan ByHeart, 95 milyon dolar yatırım aldı. New York merkezli şirketin 95 milyon dolarlık yatırım turunda D1 Capital Partners, Bellco Capital, Polaris Partners, Two River, OCV Partners, AF Ventures, Red Sea Ventures, Gaingels yer aldı. Şirket, yeni aldığı yatırımı yeni ürün geliştirmek ve pazarlama alanlarını genişletmek için kullanacağını açıkladı. Şirket, şimdiye kadar 395 milyon dolar yatırım aldı. 

Şirket, 2016 yılında Ron Belldegrun ve Mia Funt tarafından kuruldu. ByHeart; bebeklerin sindirimini, kilo alımını ve besin emilimini geliştiren ürünler üretiyor. Şirketin amacı, bebeklerin sindirimini kolaylaştırmak, kusmayı azaltmak, dışkıları yumuşatmak, etkili kilo alımını desteklemek ve besin emilimini artırmak gibi faydalar sağlamak. Aynı zamanda, şirketin geliştirdiği ürünler, temiz içeriklere ve yüksek kalite standartlarına odaklanarak ebeveynlerin bebeklerine güvenle besleme yapmalarına yardım ediyor.

Bilindiği gibi anne sütü, bebekler için sağlıklı büyüme ve gelişim için hayati öneme sahip bir besin. Anne sütü; protein, yağ, karbonhidrat ve vitaminler, bebeğin büyümesi ve gelişimi için gerekli olan tüm besin öğelerini içeriyor. Ayrıca bebeğin bağışıklık sistemini güçlendirerek enfeksiyonlara karşı direncini artırıyor. 

ByHeart; Pennsylvania, Oregon ve Iowa'da üretim tesislerine sahip. Şirket, Thrive Market gibi perakendecilerle iş birlikleri yaparak pazarlama faaliyetlerini genişletmeyi hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.