Çalışan odaklı yeni nesil yan haklar platformu: Luvu

Bütünsel bir yan hak platformu olarak ön plana çıkan Luvu, Serkan Kocaman ve Ceran Dereobalı tarafından 2023 yılında kuruldu.
Çalışan odaklı yeni nesil yan haklar platformu: Luvu

Çalışanların kendi ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre kişiselleştirebileceği yerli bir yan haklar platformu olarak karşımıza çıkan Luvu, Startsub ve Norma gibi girişimlerden tanıdığımız Serkan Kocaman ve daha önce Yemeksepeti, Hepsiburada ve Papara gibi dijital şirketlerde İnsan Kaynakları Direktörlüğü ve Genel Müdür Yardımcılığı rollerinde görev alan Ceran Dereobalı tarafından 2023 yılında kuruldu.

Bütünsel bir yan hak platformu olarak ön plana çıkan Luvu, yaklaşık 1 yıldır geliştiriliyor. Çalışanların tüm yan haklarının tek bir platformdan yönetilmesine odaklanan Luvu, hem tüm Türkiye'de 30 binden fazla üye iş yerinde geçerli bir yemek kartı, hem de yemek ve markete alternatif 10 farklı kategoride yüzlerce seçenek sunan bir hediye çeki pazar yeri olarak konumlanıyor.

Luvu platformunda yer alan alan yan hak seçeneklerinin 180 marka ve 50 binden fazla fiziki noktada geçerli olduğunu da ekleyelim.

Şirket iç süreçlerini kolaylaştırıyor

İnsan kaynakları ve finans ekiplerinin yan hak süreçlerini tek bir faturayla yöneterek, operasyonel eforlarını düşürmeyi de hedefleyen Luvu, aynı zamanda çalışanların da yan haklarını diledikleri gibi seçmelerini sağlıyor. Şirketlerin çalışanlarına sunduğu sağlık sigortası, yemek ve ulaşım gibi yan haklara çalışanların tek bir uygulama üzerinden erişmesini sağlayan Luvu, çalışanlar tarafından yapılmış tüm seçimleri şirketlere bordroya yansıtabilecekleri şekilde de raporluyor.

Şu an için kapalı beta aşamasında olan Luvu, 10 şirkete hizmet sunuyor. Çalışan yan hak çözümü sağlayan platform ve şirketler ile rakip konumda yer alan Luvu, hizmetleri tek platformda sunabilme özelliği ve tüm yan hak yönetimi operasyonunda sunduğu tek fatura çözümüyle rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefliyor.

Şu ana kadar herhangi bir yatırım almayan Luvu, komisyon bazlı bir gelir modeline sahip. Luvu, 2024 yılı sonuna kadar 10 bin çalışana ulaşmayı hedefliyor. Dilerseniz Luvu uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.