İki gün boyunca Tech.eu Summit London 2024'te neler olacak?

16 - 17 Mayıs tarihleri arasında Londra'nın en prestijli etkinlik lokasyonlarından biri olan Old Billingsgate'te düzenleyeceğimiz Tech.eu Summit London 2024'te neler olacağına birlikte bakalım.
İki gün boyunca Tech.eu Summit London 2024'te neler olacak?

2022 ve 2023 yıllarında Belçika'nın başkenti olan Brüksel'de gerçekleştirdiğimiz Tech.eu Summit'i bu yıl Londra'da düzenleyeceğimizi geçtiğimiz aylarda sizlere aktarmıştık. Gelin 16 - 17 Mayıs tarihleri arasında Londra'nın en prestijli etkinlik lokasyonlarından biri olan Old Billingsgate'te düzenleyeceğimiz Tech.eu Summit London 2024'te neler olacağına birlikte bakalım.

İki gün boyunca 100'den fazla konuşmacı ve 2 binden fazla konuğu ağırlayacak olan Tech.eu Summit London 2024, global teknoloji ve girişim ekosistemini Londra'da bir araya getirecek. Tech.eu Summit London 2024'ün konuşmacılarına buradan ulaşabilirsiniz.

Yapay zekadan sürdürülebilirliğe, sağlık teknolojilerinden finansa kadar pek çok konu, alanında uzman isimler ile birlikte  Tech.eu Summit London 2024 sahnesinde konuşulacak. Tech.eu Summit London 2024'ün ana sahnesinde, global yatırım ve girişim ekosisteminin önemli isimleri hem çeşitli paneller hem de sunumlar ile bizlerle birlikte olacak. 

Bu yıl girişim sahnesi, ana sahne ve yuvarlak masa toplantılarıyla farklı içerik formatları ile dolu dolu bir deneyim yaşatacağımızı daha önce sizlerle paylaşmıştık.

Girişim sahnesi ve yuvarlak masa toplantıları

Girişim sahnesinde 30'dan fazla erken aşama girişim, Tech.eu Summit London 2024 katılımcıları ile buluşacak. Girişimleri ile ilgili sunumlar gerçekleştirecek olan girişimciler, sahnede yer alacak olan yatırımcıların sorularını da yanıtlayacak. Özellikle yeni girişimlerle tanışmak isteyen ziyaretçilerimizin girişim sahnesini takip etmesini öneririz.

Yuvarlak masa toplantılarıyla oldukça önemli konuları, alanında uzman isimlerle ve daha küçük gruplarla birlikte tüm detaylarıyla konuşacağız. Yuvarlak masa toplantılarında konuşulacak konular arasında ise gelişmekte olan Avrupa ülkelerindeki girişim ekosistemi, yatırım toplama, fintech ve çok daha fazlası yer alıyor. Girişim sahnesi ve yuvarlak masa toplantılarının tıpkı ana sahne gibi iki gün boyunca devam edeceğini de belirtelim.

Network fırsatları

Tech.eu Summit London 2024'te network için pek çok fırsat da yer alıyor. Etkinlik için özel bir mobil uygulama geliştiriyoruz. Bu uygulama ile birlikte hem etkinliğin tüm detaylarını takip edebilir hem de diğer katılımcılar ile etkileşime geçebilirsiniz. Bir diğer önemli network fırsatı ise 16 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan "Tech.eu Night” partisi olacak. Tower of London | The Reveller'da gerçekleşecek olan bu partide tüm Tech.eu Summit London 2024 ziyaretçileri bir araya gelecek. VIP Pass alan katılımcılarımızın ise 15 Mayıs'ta gerçekleştireceğimiz VIP Reception'a katılabileceklerini de ekleyelim.

Tech.eu Summit London 2024'ün diğer konuşmacılarını ve etkinlik programını ise kısa süre içinde sizlerle paylaşacağız. Dilerseniz Tech.eu Summit London 2024 için indirimli biletleri buradan alabilirsiniz. İndirimli biletler için elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Hatırlatmak gerekirse şu an için Tech.eu Summit London 2024'ün bilet fiyatı 600 pound + VAT şeklinde. 1 Mayıs tarihinden itibaren ise bilet fiyatı 750 pound + VAT olacak. 16 - 17 Mayıs tarihlerinde Londra'da görüşmek üzere!

Sponsorlar

Elmas Sponsorlar

Platin Sponsor

Altın Sponsorlar

Gümüş Sponsorlar

Medya Sponsorları

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.