Teamso, SLPLUS Holding'den 1 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı

Teamso, SLPLUS Holding tarafından 1 milyon dolar değerleme ile yatırım aldığını açıkladı.
Teamso, SLPLUS Holding'den 1 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı

İnsan Kaynakları süreçlerini dijitalleştirmeye odaklanan Teamso, SLPLUS Holding tarafından 1 milyon dolar değerleme ile yatırım aldığını açıkladı. 2022 yılında Emin Budak ve Gökhan Çokkeçeci tarafından kurulan Teamso, şirketlerin İnsan Kaynakları departmanlarının dijital dönüşümünü destekliyor.

Teamso, özlük, izin, harcama, demirbaş, araç, puantaj, vardiya, rapor, toplantı seçenekleri ile bu alanlardaki tüm süreçleri dijital olarak yürütme ve yönetmeye imkan sağlıyor. Teamso kullanımı ile İK departmanları, kağıt ve sarf malzeme tüketimi ile meydana gelen maliyetleri büyük oranda düşürürken, ortaya çıkan iş gücünü daha verimli bir şekilde kullanabiliyor.

Ürününü düzenli olarak geliştiren Teamso, dijitalleştirdiği İnsan Kaynakları süreçlerinin sayısını çoğaltmayı hedefliyor. Şirket ayrıca  yapay zekâ destekli çözümleri ile gelişimini sürdürüyor. Şirket, “hepsi bir arada” bir dijital insan kaynakları departmanı olmayı hedeflemekte. 

SLPLUS Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Leke’nin desteği ile aldığı yatırımla birlikte şu anda yürütmekte olduğu performans yönetimi, ölçme-değerlendirme ve aday takip sistemi konularındaki çalışmalarına hız kazandıracak. Böylece şirket, kısa süre içerisinde daha etkin bir insan kaynakları departmanı haline gelmeye hazırlanıyor.

Yatırım hakkında açıklama yapan SLPLUS Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Leke şu ifadeleri kullandı: 

“Dijital dönüşüm şu anda tüm şirketlerin hedeflerinin odak noktasında. HR Tech sektörü de bu dönüşümün ön saflarında yer alıyor. Şirketlerin İnsan Kaynakları süreçlerini dijitalleştirme eğiliminin sürekli artan bir ivme kazandığını gözlemledik ve bu alanda yatırım yapmaya karar verdik. Bu yatırım ile beraber Teamso'nun fark yaratarak büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz” 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.