Siber güvenlik alanında faaliyet gösteren Cynomi, 20 milyon dolar yatırım aldı

Cynomi'nin 20 milyon dolarlık yatırımı Canaan liderliğinde gerçekleşti. 2020 yılında kurulan şirketin yatırım turunda Flint, S16V ve Aloniq yer aldı.
Siber güvenlik alanında faaliyet gösteren Cynomi, 20 milyon dolar yatırım aldı

Siber güvenlik alanında faaliyet gösteren Cynomi, 20 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 20 milyon dolarlık yatırımı, Canaan liderliğinde gerçekleştirildi. 2020 yılında kurulan Cynomi'nin yatırım turunda Flint, S16V ve Aloniq yer aldı. Şirket, yeni yatırımı küresel büyüme stratejilerini desteklemek ve yapay zeka tabanlı IoT platformunu geliştirmek amacıyla kullanılacağını açıkladı.

David Primor ve David Azoulay tarafından faaliyete geçen Cynomi, küçük ve orta ölçekli şirketlerin güvenlik ve uyumluluk ihtiyaçlarını karşılayan bir şirket olarak ön plana çıkıyor. Şirket, yapay zeka destekli vCISO adlı platformunu kullanarak MSP'ler ve MSSP'ler aracılığıyla müşterilere güvenlik ve uyumluluk hizmetleri sunuyor. Bu sayede KOBİ'ler, dijital varlıklarını koruyabiliyor ve uyumluluk gereksinimlerini karşılayabiliyor.

Cynomi'nin amacı, küresel çapta KOBİ'lerin güvenlik ve uyumluluk ihtiyaçlarını karşılamak ve bu alanda faaliyet gösteren işletmelerin büyümesine katkıda bulunmak. Şirket, MSP'lerin ve MSSP'lerin hizmet yelpazesini genişletmelerine, müşteri sadakatini artırmalarına ve tekrarlayan gelir fırsatlarına odaklanarak bu hedefe ulaşmayı amaçlıyor.

Şirketin platformunu 100 hizmet sağlayıcısı kullanıyor. Bir taraftan Cynomi'nin hızla büyüyen siber güvenlik sektöründe önemli bir rol oynaması, küçük işletmelerin dijital dönüşüm süreçlerinde güvenlik açısından desteklenmesine ve küresel ekonomide daha güvenli bir ortamın oluşturulmasına katkıda bulunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.