Yapay zeka destekli yüz değiştirme uygulaması: Wefaceswap

Yapay zeka destekli yüz değiştirme uygulaması Wefaceswap, kullanıcıların yüklediği portreleri kolayca değiştirmesini sağlıyor.
Yapay zeka destekli yüz değiştirme uygulaması: Wefaceswap

Yapay zeka destekli yüz değiştirme uygulaması Wefaceswap, kullanıcıların yüklediği portreleri kolayca değiştirmesini sağlıyor. Fotoğraf, video ve GIF formatındaki içerikleri destekleyen Wefaceswap, öncellikle yüklediğiniz içeriklerde yüzü algılıyor. Sonrasında ise eklediğiniz varlıklar ile istediğiniz değişimi gerçekleştiriyor. 

Wefaceswap, herhangi bir kurulum gerektirmiyor. Ürünü doğrudan Wefaceswap'in web sitesi üzerinden deneyimleyebiliyorsunuz. Wefaceswap'in web sitesinde sosyal ağlarda kolay paylaşım imkanı sunduğunu da belirtelim. 

Ürünün ücretsiz sürümü mevcut. Bu sürümde kullanıcılara 2 kredi tanımlanıyor. Böylece kullanıcılar ücretsiz olarak 2 görüntü değiştime imkanına kavuşuyor. Ücretsiz sürümde fiyatlandırma indirimi de sunulmakta. 

Wefaceswap'in Creator ve Creator Pro olmak üzere 2 farklı ücretli sürümü mevcut. Aylık 19.90 dolar olan Wefaceswap'in Creator paketi ile kullanıcılar, ilk ay 9.99 dolarlık indirimli fiyattan yararlanıyor. Kullanıcılar, Creator paketinde aylık 80 kredi ve 80 Görüntü takasına sahip oluyor. Ayrıca söz konusu paket, 120s video değiştirmeyi de kapsıyor. Creator Pro paketinde ise kullanıcılara aylık 49.99 dolar karşılığında aylık 240 kredi, 240 görsel değiştirme ve 360s video değiştirme tanımlanıyor. 

Wefaceswap'in ücretsiz sürümünü denemek için platforma Google hesabınızla giriş yapabiliyorsunuz. Değiştirmek istediğiniz fotoğrafı ve fotoğrafta kullanılmasını istediğiniz varlığı platforma yüklemeniz yeterli. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.