Kurumsal seyahat ve masraf yönetimi platformu: Bizigo

Bizigo, çalışanlar için masraf kartları, dijital masraf onay ve takip süreçleri ile şirket giderlerini tek bir platformda birleştiriyor.
Kurumsal seyahat ve masraf yönetimi platformu: Bizigo

Kurumsal seyahat alanında sunduğu teknoloji odaklı yenilikçi çözümlerle tanınan Bizigo, yakın zamanda portföyüne eklediği Masraf Yönetimi uygulaması ile de işletmelere hayatı kolaylaştıran, dijital bir seçenek sunuyor.

2017 yılında ERKA Etkinlik ve Turizm A.Ş., 2020 yılından günümüze 200'den fazla çalışan ve 800'den fazla müşteriye sahip Bizigo markası ile müşterilerine uçtan uca kurumsal seyahat çözümleri sunuyor. Bununla birlikte Norma ortaklığı ile 2023 yılında hayata geçirilen ERKA Finansal Teknoloji A.Ş., yine Bizigo altında şirketlere dijital masraf yönetimi çözümleri sunarak, şirketlerin masraf süreçlerini kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Ürün, çalışanlar için masraf kartları, dijital masraf onay ve takip süreçleri ile şirket giderlerini tek bir platformda birleştiriyor. Böylece Bizigo, şirketin ve finans ekiplerinin tüm harcamaları etkin bir şekilde yönetmelerine imkan tanıyor. 

Bizigo ile şirketler çalışanların harcamalarını takip ederken, masraf onay süreçlerini hızlı ve otomatik bir şekilde tamamlayabiliyor. Kartlar çalışanlara anında tanımlanırken, bakiyesi de hızlıca yükleniyor. Çalışan kartları masraf süreçlerine entegre olduğu için giderler şirket kartları ile ödeniyor. Bununla beraber onay süreci de anında başlatılıyor. 

Çalışanlar, Bizigo Kartı ile harcama yaptığında bir masraf kaydı oluşturuluyor. Masraf kaydına Fiş/Fatura görseli ekleniyor ve ardından tüm zorunlu alanlar dolduruluyor. Yöneticiler ve Muhasebe de söz konusu bilgileri Bizigo platformundan onaylıyor. Son adımda tamamlanan masraflar, platforma entegre olan muhasebe sistemine aktarılıyor. Bu arada çalışanların, Bizigo VİSA Kart ile Türkiye ve yurt dışında bütün işyerlerinde güvenli ödeme yapabileceğini de belirtelim. 

Kullanıcılar, Bizigo'nun yapay zeka destekli Fiş/Fatura okuma özelliği sayesinde belge yükleyerek bütün bilgileri kolayca doldurabiliyor. Şirket belgeleri, şirketin e-fatura sağlayıcısında otomatik olarak çekilebileceği gibi OCR ile yüklenebiliyor ya da manuel olarak girilebiliyor. Böylece onay süreci anlık olarak başlatılabiliyor. Bu noktada masraf onay süreçlerinin çalışanların takımlarına göre otomatik başlatıldığını eklemekte fayda var. Bizigo, buna ek olarak şirket hiyerarşisine ve politikalarına uygun olarak özelleştirilebilen gelişmiş onay akışları sunuyor. 

Muhasebe/ERP sistemlerine entegrasyon ile şirketin cari, çalışanları ve proje/hesap/masraf kodları çekilebiliyor. Bu sayede gider detayları kolayca doldurulabiliyor. Ayrıca muhasebe ekipleri, giderleri belirlenen masraf merkezlerine, hesap kodlarına ve projelere bölerek şirketin bütün giderlerini detaylı bir şekilde takip etme imkanına sahip oluyor. Muhasebe sistemlerine entegrasyon ile onaylanan çalışan masraflarını doğru kalemler altına otomatik olarak aktarmak da mümkün. 

Bizigo seyahat tarafında ise şirketlerin konaklamadan uçak biletine, araç kiralamadan havalimanı transferine, vize hizmetlerinden raporlama işlemlerine kadar birçok ihtiyacı tek platformda yönetmesini sağlıyor. Bizigo ile şirketinizin ihtiyacı olan en doğru alternatifleri listeleyebiliyorsunuz. Böylece seyahat politikanıza uygun ürünlerle ilerleyerek seyahatinizin her aşamasında şirket bütçenizi koruma imkanı elde ediyorsunuz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.