Yapay zeka destekli ürün tasarımı aracı: Creatie

Creatie, istemler aracılığıyla tasarımlar oluşturmanızı sağlıyor.
Yapay zeka destekli ürün tasarımı aracı: Creatie

Yapay zeka destekli ürün tasarımı aracı Creatie, istemler aracılığıyla tasarımlar oluşturmanızı sağlıyor. Creatie ile her boyutta tamamen düzenlenebilir şablon örnekleri ortaya çıkarabilirsiniz. Yazacağınız komutlarla çeşitli tarzlarda şablonlar üretmeniz mümkün. Ancak beta aşamasında sunulan özelliği tutarlı bir şekilde kullanabilmeniz için oluşturacağınız çerçevenin boyutlarına dikkat etmeniz gerekiyor. 

Ayrıca Creatie'de sunulan özellikler kapsamında görselleri genişletebileceğinizi, vektöre dönüştürebileceğinizi ve görsellerin arka planını kaldırabileceğinizi belirtelim. Mevcut tasarım varlıklarınızı Creatie'ye yükleyerek otomatik olarak kapsamlı stil rehberleri elde edebilirsiniz. Böylece Creatie'nin yapay zekası üretilen tasarımların marka kimliği ile uyumunu kontrol ederek gerekli yerlerde sizi uyarabilir. 

Araçta yer alan özellikler sayesinde görsellerinizin kalitesini artırabileceğinizi de ekleyelim. Bunun yanı sıra platformda yer alan Magicon ile anında 3 boyutlu ikonlar oluşturabiliyorsunuz. Yine de beta aşamasında olan bu özelliğin şu aşamada tutarlı sonuçlar vermediğini söyleyelim.

Ayrıca platformun arayüzünde çerçeveler oluşturarak otomatik şablonlar ve prototiplere erişebiliyorsunuz. Otomatik şablonlarda tasarımızı iPhone, Mac, Tablet ve Android cihaz modellerine göre şekillendirebiliyorsunuz. Aracın prototip modunda etkileşimler, animasyonlar ve akışlar yaratabiliyorsunuz. Platformda bileşenler oluşturarak bu bileşenleri saklayabiliyorsunuz. Platform ayrıca henüz beta sürümünde olan bir geliştirme modu da sunuyor.  Geliştirme modunda geliştirme platformunuzu ve temanızı seçerek ilerleyebiliyorsunuz. 

Creatie'nin arayüzünde sunulan filtreme seçenekleri, dosyalarınızı özelliklerine, sahiplerine ve versiyonlarına göre kategorize etmenize yarıyor. Bunların yanı sıra Creatie, Figma, Sketch, Photoshop ve XD de dahil olmak üzere dilediğiniz tasarım programdan dilediğiniz dosyayı platformuna aktarmanızı sağlıyor. Ayrıca ürettiğiniz çalışmaları bir eposta veya paylaşılabilir  bağlantı aracılığıyla ekibinizle paylaşabileceğinizi de eklemekte fayda var. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.