TikTok'tan Instagram rakibi uygulama: TikTok Notes

Instagram rakibi yeni uygulaması ile ilgili bir paylaşım gerçekleştiren TikTok, uygulamanın adının "TikTok Notes" olacağını duyurdu.
TikTok'tan Instagram rakibi uygulama: TikTok Notes

TikTok'un fotoğraf paylaşımına odaklanan yeni bir uygulama üzerinde çalıştığını geçtiğimiz Mart ayında sizlere aktarmıştık. TikTok, uygulama içinden kullanıcılarına ilettiği bir bildirim ile birlikte Instagram rakibi yeni uygulamasının ismini paylaştı. 

TikTok'un fotoğraf paylaşma uygulamasının TikTok Photos ismine sahip olması bekleniyordu fakat beklenen olmadı. Bildirimi alan kullanıcıların paylaştığı görsellere göre TikTok'un fotoğraf odaklı uygulamasının ismi "TikTok Notes" olacak.

Görsellerde yer alan açıklamalarda TikTok Notes'un fotoğraf paylaşılan bir uygulama olduğundan ve yakın zamanda kullanıma sunulacağından bahsediliyor. TikTok kullanıcılarının mevcut fotoğraflarının TikTok Notes uygulaması içinde otomatik olarak yayınlanacağını da ekleyelim. Fotoğraflar otomatik olarak paylaşılacak olsa da bu özellik ayarlarda yer alan bir seçenek ile kapatılabiliyor.

Odağına fotoğraf paylaşımını alacak olan TikTok Notes, kullanıcıların benzer ilgi alanlarına sahip diğer kişilere ulaşmalarını sağlayacak ve TikTok profilleriyle senkronize olacak.

Hatırlatmak gerekirse Instagram, TikTok'tan ilham aldığı reels özelliği ile birlikte büyük bir başarı yakalamıştı. Şimdi ise ilham alma sırası TikTok'a gelmiş gibi görünüyor. TikTok'un Instagram rakibi TikTok Notes uygulaması ile başarılı olup olmayacağını ise zaman gösterecek. TikTok Notes'un ne zaman kullanıma sunulacağı konusunda ise şu an için herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.