Pazarlama odaklı 5 yapay zeka uygulaması

Pazarlama odaklı 5 yapay zeka uygulamasına gelin birlikte bakalım.
Pazarlama odaklı 5 yapay zeka uygulaması

Üretimsel yapay zeka devrimi, yapay zeka destekli pek çok farklı aracın da kullanıcılara sunulmasını sağlıyor. Pazarlama odaklı 5 yapay zeka uygulamasına gelin birlikte bakalım.

Captions

Kendi sesiniz ile farklı dilde dublajlar sunan yapay zeka destekli uygulama Captions, yapay zeka destekli yaratıcı stüdyo araçları sunuyor. Uygulamanın sunduğu özellikler kapsamında videolarınızda kullanmak üzere yapay zeka üretimi müzikler oluşturabilir, uzun formattaki videolarınızı yapay zeka desteğiyle kısa Reels ya da Shorts içeriklerine dönüştürebilirsiniz.

Clay 

Yapay zeka outbound aracı Clay ile 50'den fazla veri kaynağını, web kazıma ve yapay zeka mesajlaşmasını birleştirerek verilerinizi zenginleştirebilirsiniz. Böylece outbound pazarlama süreçlerini geniş ölçekte otomatikleştirebilirsiniz. Clay'e bağlayabileceğiniz veri kaynakları arasında OpenAI, Stripe, Zapier, Slack ve Product Hunt yer almakta. Bu arada Clay'in 100'den fazla entegrasyon sunduğunu belirtmekte de fayda var. Clay, 14 gün ücretsiz deneme sürümü sunuyor. 

Surfer AI

Surfer AI, arama motorlarında öne çıkacak içerikler üretiyor. Araştırma, yazma ve optimizasyonla ilgilenen Surfer AI, içerik oluşturmayı kolaylaştırıyor. İçeriklerinizi oluşturmak için internetteki 300 binden fazla kelimeyi analiz eden araç, 20 dakika içinde kullanıma hazır içerikler üretiyor. Son olarak aracın GPT-4 32K'dan faydalandığını belirtmekte fayda var. 

Albert

Bulut tabanlı bir yapay zeka platformu olan Albert, bir dijital pazarlamacının mevcut teknoloji yığınına entegre oluyor ve bu yığını çalıştırıyor. Albert, hedef kitle verilerini geniş ölçekte işlemenin yanı sıra analiz de ediyor. Albert, bağımsız olarak bütçe tahsis etmenin yanında reklam öğelerini optimize ederken ücretli arama, sosyal ve programatik kanallarda kampanyaları geliştiriyor. 

Browse AI

Browse AI, herhangi bir web sitesindeki verileri izlemek ve çekmek için kullanılıyor. Browse AI ile kodlamaya gerek kalmadan 2 dakika içinde robotunuzu eğitebilirsiniz. Ayrıca ürün tek seferde 50 bin robotu toplu çalıştırma imkanı sunuyor. Bununla beraber 7 binden fazla uygulama ile entegrasyon sunulduğunu ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.