Paribu, Web3 ve blokzincir medya şirketi Kriptomeda'yı satın aldı

Son dönemlerde Paribu Ventures ile yaptığı yatırımlarla ön plana çıkan Paribu, yeni bir satın alma gerçekleştirdiğini duyurdu. Paribu tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, Web3 ve blokzincir medya şirketi Kriptomeda’yı satın aldı.
Paribu, Web3 ve blokzincir medya şirketi Kriptomeda'yı satın aldı

Ülkemizdeki kripto para ve blockchain ekosisteminin en önemli oyuncuları arasında yer alan Paribu'nun dijital tasarım stüdyosu SHERPA'yı satın aldığını 2021 yılında sizlere aktarmıştık. Son dönemlerde Paribu Ventures ile yaptığı yatırımlarla ön plana çıkan Paribu, yeni bir satın alma gerçekleştirdiğini duyurdu.

Paribu tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, Web3 ve blokzincir medya şirketi Kriptomeda’yı satın aldı. Paribu ve Kriptomeda arasında gerçekleşen satın alma anlaşmasının finansal detayları ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim.

Hatırlatmak gerekirse 2019 yılında kurulan bir medya şirketi olan Kriptomeda, bünyesinde Cointelegraph Türkiye, Coinkolik.com ve BTCHaber gibi markaları barındırıyor. Kriptomeda tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, bugüne kadar 5 binden fazla haber yaptı ve 35 milyonu aşkın görüntülenme aldı.

Paribu ile yollarını birleştirmenin onları son derece sevindiren bir gelişme olduğunu belirten Kriptomeda Direktörü Eray Dengiz, birlikte çok daha güçlü yol alacaklarına olan inancının tam olduğunu da dile getirdi. Ufuk açıcı ve yenilikçi projeler yapmaya hazır olduklarını da paylaşan Dengiz, her zamanki bağımsız ve tarafsız yayıncılık anlayışlarıyla milyonları doğru bilgiye ulaştırmaya devam edeceklerini de aktardı.

Paribu Kurucu ve CEO’su Yasin Oral ise Kriptomeda’yı bünyelerine dahil etmekten ötürü mutluluk duyduklarını paylaştı. Oral, birlikte hayata geçirecekleri projeler için heyecan duyduklarını da sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.