Siber güvenlik girişimi Coro, 100 milyon dolar yatırım aldı

Siber güvenlik alanında faaliyet gösteren Coro'nun D serisi yatırım turu, One Peak Partners tarafından yönetildi.
Siber güvenlik girişimi Coro, 100 milyon dolar yatırım aldı

Siber güvenlik alanında faaliyet gösteren Coro, 100 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin D serisi yatırım turu, One Peak Partners tarafından yönetildi. ABD merkezli şirketin yatırım turunda Energy Impact Partners ve Balderton Capital Holdings yer aldı. 

Coro, yeni gelen yatırımı müşteri tabanını genişletmek ve Ar-Ge çalışmaları yapmak için kullanacağını açıkladı. 

Şirket, 2023 yılında 575 milyon dolarlık bir değerleme üzerinden 75 milyon dolar, 2022 yılında ise 60 milyon dolarlık bir yatırım aldı. Coro şimdiye kadar toplamda 255 milyon dolarlık yatırım elde etti.

2014 yılında Carmel Domshlak, Doron Milchtaich, Dror Liwer ve Guy Moskowitz tarafından kurulan Coro, küçük ve orta ölçekli işletmeler için özel olarak tasarlanmış siber güvenlik çözümleri sunuyor. Bu tür işletmeler genellikle sınırlı kaynaklara sahip olduğu için karmaşık güvenlik tehditleriyle başa çıkma konusunda zorluk yaşıyor. Coro'nun platformu, bu işletmelerin siber saldırılara karşı korunmasına yardımcı oluyor.

Şirket, bulut tabanlı siber güvenlik çözümleri sunarak kötü amaçlı yazılımlar, fidye yazılımları, dolandırıcılık girişimleri, veri sızıntıları, ağ saldırıları, iç tehditler ve e-posta tehditlerine karşı koruma sağlıyor. Bu da işletmelerin dijital varlıklarını güvende tutmalarına olanak veriyor.

Ayrıca Coro'nun bulut tabanlı yaklaşımı, işletmelere daha esnek ve ölçeklenebilir çözümler sunuyor. Böylece müşterilerin ihtiyaçlarına göre çözümleri genişletebilme ve güncelleme yeteneği sağlanmış oluyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.