SPONSORLU

Girişimcilerin Dikkatine: Doğuş Teknoloji’nin Girişim Hızlandırma Programı InvenDO Up yeni dönem başvuruları açıldı!

Erken aşama teknoloji girişimlerini hedefleyen Girişim Hızlandırma Programı InvenDo Up’ın yeni dönem başvuru süreci 1 Mayıs’a kadar devam ediyor.
Girişimcilerin Dikkatine: Doğuş Teknoloji’nin Girişim Hızlandırma Programı InvenDO Up yeni dönem başvuruları açıldı!

Doğuş Teknoloji’nin girişimcilik ekosistemine hizmet veren platformu InvenDO Venture Studio’nun teknoloji girişimlerine özel olarak düzenlediği Hızlandırma Programı InvenDo Up’ın yeni dönem kayıtları başladı. Girişimcilerin gelişimini hızlandırmak amacıyla düzenlenen ve bu yıl üçüncüsünün gerçekleştirileceği InvenDO Up Programı, erken aşama teknoloji girişimlerine mentorluk ve iş geliştirme desteklerine ek olarak yatırım imkanı da sunuyor.

Programın VC partneri Invexen iş birliğiyle, özellikle sürdürülebilirlik, Gen AI, Ethical AI, yapay zeka tabanlı siber güvenlik uygulamaları ve elektrikli araçlar için mobilite altyapı çözümleri başta olmak üzere yapay zeka ve verinin gücünden faydalanmaya odaklanan girişimlere erişilmesi hedefleniyor. Bununla sınırlı kalmayarak, global pazarda hızla ölçeklenme hedefi ve potansiyeli olan tüm erken aşama teknoloji girişimleri programa dahil edilmek üzere değerlendirebilecek.

Girişimcilere global iş ağına erişim ve ürün stratejilerini iyileştirme desteği

2022 yılından bu yana InvenDO Up programları ile 550’den fazla başvuruyu değerlendirerek 4 girişimi mezun eden Doğuş Teknoloji; ilk mezunlarından 3pmetrics ve Ingosa girişimlerinin değerlemelerini bir yılda 4 kattan fazla büyütmelerine destek oldu. Hızlandırma programı boyunca, girişimcilere alanında uzman kişiler tarafından verilen eğitimlerin yanı sıra, düzenli mentorluk toplantıları ile satış, pazarlama, büyüme stratejileri, hedef kitle belirleme, en doğru fiyatlandırmayı oluşturma gibi alanlarda destek verildi.

Doğuş Teknoloji’nin sağladığı sinerji sayesinde InvenDO Up 3. Dönem’e kabul edilen girişimler, Doğuş Grubu bünyesindeki şirketlerde PoC yapma imkanı bulabilecek. Yurt içi ve yurtdışı pazarlardaki potansiyel müşterilere ve yatırımcı ağlarına ulaşabilecek bu heyecan verici programda eğitim ve mentorluk faaliyetleri 4 ay sürecek.  PoC süreçlerinin tamamlanabilmesi için ise program desteği 6 ay boyunca devam edecek.

InvenDO Up Girişim Hızlandırma Programı’na başvurmak için linke tıklayabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.