Son kilometre teslimat çözümleri sunan İletmen, APY Ventures liderliğinde 850 bin dolar yatırım aldı

İletmen, ödeme ve restoran platform şirketleri sahibi melek yatırımcılar ile APY Ventures Bilişim Vadisi GSYF’den toplam 850 bin dolar yatırım aldı.
Son kilometre teslimat çözümleri sunan İletmen, APY Ventures liderliğinde 850 bin dolar yatırım aldı

Geliştirdiği yazılım ve iş modeli ile son kilometre teslimat çözümleri sunan İletmen, ödeme ve restoran platform şirketleri sahibi melek yatırımcılar ile APY Ventures Bilişim Vadisi GSYF’den toplam 850 bin dolar yatırım aldı.

İletmen Akıllı Teslimat, geliştirdiği yazılım ile farklı noktalardaki siparişleri rota optimizasyonuyla birleştirerek son kullanıcılara teslim ediyor. Teknolojik altyapıları sayesinde işletmeler, siparişlerinin teslimat sürecini kolayca takip edebiliyor ve operasyonlarını daha verimli bir şekilde yönetebiliyor.

Alınan yatırım ise İletmen Akıllı Teslimat'ın büyüme hedeflerini hızlandırmak, teknolojik altyapısını güçlendirmek ve hizmetlerini daha geniş kitlelere ulaştırmak için kullanılacak.

İletmen Akıllı Teslimat CEO'su Özgür Duruöz, yapılan yatırımın şirketlerinin büyüme potansiyelini ve operasyonel yeteneklerini artırmak için önemli bir adım olduğunu belirtirken, ''Bu yatırım sektör içinde aynı işi yaptığımız meslektaşlarımızla birleşerek daha çabuk ve maliyet odaklı bir şekilde İletmen’in kabiliyetlerini daha geniş sahaya yaymamızı sağlayacak. Akıllı teslimat süreçlerimizi restoran dışında farklı sektörlere genişleteceğiz. Bunları kârlılık anlayışından sapmadan yapmaya devam edeceğiz. Sektörde deneyimli ekip arkadaşlarını bünyemize dahil edip kârlı büyümemizi yeni sektörlerde de sürdüreceğiz.'' dedi.

APY Ventures Fon Yöneticisi Mustafa Keçeli ise “İletmen’in mobilite sektöründe rekaberlik duygusu ile hareket etmesi, APY Ventures’ın ‘birlikte büyüme’ misyonuyla oldukça örtüşüyor. Bilişim Vadisi GSYF’den yaptığımız yatırımla, şirketin teknolojik alt yapısını geliştirerek büyüme hedeflerini hızlandırmasını temenni ediyor ve yeni sektörlerde hizmet vermeye başlayacak olan ekibe başarılar diliyoruz.” ifadesini kullandı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.