Banka entegrasyon çözümü sağlayıcısı AccessPay, 24 milyon dolar yatırım aldı

AccessPay'in 24 milyon dolarlık yatırım turu, True Ventures liderliğinde gerçekleşti.
Banka entegrasyon çözümü sağlayıcısı AccessPay, 24 milyon dolar yatırım aldı

Banka entegrasyon çözümü sağlayıcısı AccessPay, 24 milyon dolar yatırım aldı. İngiltere merkezli şirketin yatırım turu, True Ventures liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turunda Praetura Ventures, NatWest, Mastercard, Route 66 Ventures ve Beringea yer aldı. AccessPay, yeni yatırımı ürün geliştirmek ve şirketin ABD'deki genişlemesini hızlandırmak için kullanacağını açıkladı. 

AccessPay, 2012 yılında Ali Moiyed ve Anish Kapoor tarafından faaliyete geçti. Şirket, finans ve hazine ekiplerine yönelik bankacılık entegrasyon çözümleri sunan bir girişim olarak tanımlanıyor. Hazine ekipleri, genellikle büyük şirketlerin finans departmanlarında bulunuyor. Bu çözümler, finansal işlemleri yönetmeyi kolaylaştırarak bankacılık operasyonlarını modernize ediyor. Şirket, dolandırıcılık ve hata riskini azaltarak iş verimliliğini artırıyor ve nakit yönetimini optimize ediyor.

Müşterilerine gömülü bankacılık deneyimi sunan AccessPay, bankacılık işlemlerini daha verimli hale getirmek için çözümler geliştiriyor. Ayrıca dolandırıcılık ve hata riskini azaltarak finansal operasyonların güvenliğini sağlıyor ve müşterilerin nakit akışını daha etkin bir şekilde yönetmelerine yardımcı oluyor.

AccessPay, finans ve hazine ekiplerine yönelik sunduğu çözümlerle işletmelerin finansal yönetimini belli bir seviyeye taşıyor. Bu çözümler, işletmelerin iş verimliliğini artırırken aynı zamanda nakit yönetimini de optimize ediyor. Böylelikle, şirketlerin finansal güvenliğini sağlayarak finansal operasyonlarını güçlendiriliyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.