Dilek Dayınlarlı ile ScaleX Ventures'ın gelecek planlarını konuştuk

Dilek Dayınlarlı ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajda ScaleX Ventures'ın etkinlikleri, yatırımları ve gelecek planları ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz

Yatırımcılar ile 2023 yılını değerlendirdiğimiz röportaj serimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Serimizin yeni konuğu ise ScaleX Ventures Kurucu Ortağı Dilek Dayınlarlı oldu. Dilek Dayınlarlı ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajda hem ScaleX Ventures'ın son yatırımlarını hem de şirketin gelecek planlarını konuştuk. 

2020 yılında kurulduklarını hatırlatan Dayınlarlı, girişimciler için girişimciler tarafından kurulan bir fon olarak yola çıktıklarını dile getirdi. Dayınlarlı, 2023 yılında portföylerinde yer alan girişimlerin yurt dışındaki büyük yatırımcılardan yatırımlar aldığını paylaştı.

Geçtiğimiz yıl çeşitli etkinlikler düzenlediklerini de belirten Dayınlarlı, 2020 yılından bugüne kadar toplamda 18 yatırım gerçekleştirdiklerini de aktardı. Bugüne kadar toplamda 15 milyon euroluk yatırım yaptıklarını da paylaşan Dayınlarlı, özellikle yapay zeka, siber güvenlik ve yazılım altyapılarına odaklandıklarını da belirtti.

2023 yılında ise toplamda 4 yatırım gerçekleştirdiklerini belirten Dayınlarlı, kısa süre içinde yeni yatırımlarını duyuracaklarını da aktardı. Dilek Dayınlarlı ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajda ScaleX Ventures'ın etkinlikleri, yatırımları ve gelecek planları ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.