Merve Zabcı ile Logo Ventures'ın gelecek planlarını konuştuk

Merve Zabcı ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajda Logo Ventures'ın 2023 yılını, gelecek planlarını ve Metis Ventures ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz.

Yatırımcılar ile 2023 yılını değerlendirdiğimiz röportaj serimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Serimizin yeni konuğu ise Logo Ventures Yönetici Ortağı Merve Zabcı oldu. Hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz Mayıs ayında Metis Ventures'ın tüm detaylarını Merve Zabcı ve Yiğit Arslan ile konuşmuştuk. Merve Zabcı ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajda ise hem Logo Ventures hem de Metis Ventures'ın tüm detaylarını konuştuk.

Logo Ventures olarak 4 ila 6 hafta içinde yatırım yapabildiklerini dile getiren Merve Zabcı, 2023 yılının anlamlı büyümeye geçilen bir yıl olduğunu aktardı. Zabcı, Logo Ventures olarak 2023 yılında 10 tane yatırım yaptıklarını aktardı. 10 yatırımın 6 tanesinin devam yatırımı, kalan 4 tanesinin ise yeni yatırım olduğunu da ekleyelim.

Zabcı tarafından aktarılan bilgilere göre Logo Ventures, 2023 yılı içinde toplamda 3,5 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi. Zabcı, 2023 yılının Metis Ventures ile önümüzdeki dönemde özellikle Doğu Avrupa'da bölgesel bir fon olmanın adımlarını attıkları bir yıl olduğunu da dile getirdi.

Merve Zabcı ile gerçekleştirdiğimiz röportajda Logo Ventures'ın 2023 yılını, gelecek planlarını ve Metis Ventures ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.