Insider, 200 milyon dolar anlaşma sağlanmış tekrar eden gelir (CARR) hedefine ulaştı

Insider, 150 milyon dolar yıllık tekrar eden gelire (ARR) ve 200 milyon dolar CARR’a (Anlaşma Sağlanmış Tekrar Eden Gelir) ulaştı. 
Insider, 200 milyon dolar anlaşma sağlanmış tekrar eden gelir (CARR) hedefine ulaştı

Markaların kanallar arası, kişiselleştirilmiş müşteri deneyimleri sunmasını sağlayan, yapay zeka tabanlı pazarlama platformu Insider, bugün Anlaşma Sağlanmış Tekrar Eden Gelirinin (CARR) 200 milyon dolara ulaştığını duyurdu. Şirket, 150 milyon dolar yıllık tekrar eden gelire (ARR) ve 200 milyon dolar CARR’a (Anlaşma Sağlanmış Tekrar Eden Gelir) ulaştı. 

Insider Kurucu Ortağı ve CEO'su Hande Çilingir, "Insider'ı kurduğumuzda vizyonumuz, müşteri deneyimi alanında dünyanın en yenilikçi ve en çok tercih edilen teknoloji platformu olmaktı. 200 milyon dolar CARR’a (Anlaşma Sağlanmış Tekrar Eden Gelir) ulaşmak, bu vizyonumuzun gerçekleşmekte olduğunu gösteren önemli bir dönüm noktası." dedi.

Hande Çilingir, hedeflerinin Insider’ı kuşaktan kuşağa aktaracakları bir yüksek teknoloji merkezine dönüştürmek olduğunu belirtirken, amaçlarının da markaların her bir müşteri için benzersiz bir deneyim sunmasını mümkün kılmak ve markalar ile tüketicileri arasındaki diyaloğa köklü bir değişim getirmek olduğunun altını çizdi. 

Insider Kurucu Ortağı ve Üründen Sorumlu Genel Müdürü Muharrem Derinkök ise "Tesla dünyanın sürücüsüz otomobil geliştiren ilk otomotiv markası olmayı başardı. Insider da önümüzdeki üç yıl içinde müşteri segmentasyonundan görsel içerik oluşturmaya, raporlamadan teste uzanan tüm müşteri deneyimi süreçlerini, kurumsal ölçekte, uçtan uca otomasyonla ve tamamen otonom olarak optimize eden ilk pazarlama teknolojisi olmayı hedefliyor." dedi.

Fortune Global 500 listesindeki şirketlerin üçte biri ve aralarında Samsung, Nike, GAP, Pizza Hut, Santander, Singapore Airlines ve Lexus’un da bulunduğu 1200’den fazla marka Insider ile çalışıyor. Şirketin, SaaS sektör ortalamasının üzerinde olan yüzde 129 Net Revenue Retention oranı bulunuyor. 

Insider, Anlaşma Sağlanmış Tekrar Eden Gelirinin (CARR) 200 milyon dolara ulaştığını duyurmak için Dünya Kadınlar Günü’nü seçti. Kadın kurucuya sahip şirketlerin, yapay zeka alanındaki girişim sermayesi yatırım anlaşmalarının yüzde 3'ünden azını oluşturduğu (The Alan Turing Institute, 2023) ve kadınların, Müşteri Deneyimi sektöründeki liderlik pozisyonlarının küresel çapta sadece yüzde 28'ini oluşturduğu (McKinsey & Company, 2023) göz önünde bulundurulduğunda Insider bu alanda dikkat çeken bir şirket olarak karşımıza çıkıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.