Artificial Intelligence Future Leaders Fellowship Programı yapay zeka girişimcilerine yeni fırsatlar sunacak

Ankara TEKMER ve LEAP Investment, yapay zeka alanında Sanda Global ve Webrazzi iş birliğinde Artificial Intelligence Future Leaders Fellowship (FLAI) programını hayata geçiriyor.
Artificial Intelligence Future Leaders Fellowship Programı yapay zeka girişimcilerine yeni fırsatlar sunacak

Ankara TEKMER ve LEAP Investment, yapay zekâ alanında Sanda Global ve Webrazzi iş birliğinde Artificial Intelligence Future Leaders Fellowship (FLAI) Program'ını hayata geçiriyor. Yapay zeka alanında faaliyet gösteren başarılı girişimcilerin gelişimine hız katmayı hedefleyen Artificial Intelligence Future Leaders Fellowship (FLAI) Programı'nın başvuruları başladı.

AI Future Leaders Fellowship kapsamında seçilen girişimciler yıl boyunca Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen yatırımcıları ile buluşma imkanına kavuşacak. Aynı zamanda girişimciler, uzman isimlerle gerçekleştirilecek eğitim programları gibi özel etkinliklere katılım gösterebilecek. 

Artificial Intelligence Future Leaders Fellowship programının detayları 

Paylaşılan bilgilere göre; Artificial Intelligence Future Leaders Fellowship programı, 16 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşecek online bir etkinlikle başlayacak.

Aynı tarihte, seçilen girişimciler dünyanın önde gelen araştırma kuruluşlarından Argonne National Laboratory'den uzmanların yer aldığı özel bir etkinliğe katılacak. Söz konusu etkinlikte yapay zeka teknolojilerinin girişimler için kurumsal güvenlik ve stratejik boyutlarına odaklanılacak. 

FLAI programı kapsamında, eğitimlerini başarı ile tamamlayan girişimciler ile ABD ve Avrupa’da yapay zeka alanında çalışan lider girişimler ile yatırım şirketlerini ve araştırma merkezlerini kapsayan bir yurt dışı ziyaret programı gerçekleştirilmesi de hedefleniyor.

Bu noktada Ankara TEKMER ve LEAP Investment'ın geçtiğimiz yıl İngiltere Hızlandırma programını da hayata geçirdiğini hatırlatmakta fayda var. 

Yapay zekâ alanında öncü teknolojiler geliştiren tüm girişimciler, AI Future Leaders Fellowship programına başvurabilir. Program aracılığıyla girişimciler, ürettikleri teknolojileri global paydaşlara tanıtırken, alanında öncü isimlerden alacakları eğitimlerle yeteneklerini bir üst seviyeye çıkarabilecek. Program, özellikle yapay zeka teknolojilerinin geliştirilmesinde liderlik eden girişimciler için tasarlandı. 

AI Future Leaders Fellowship programı, 14 Mart 2024 tarihine kadar başvuruya açık olacak. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.